Dagboek

Beste lezer,

 

Hier komt nog een tekstje om je te verwelkomen maar dat is nog niet door ons heen gekomen. :)
We hadden iets geschreven, maar het voelde als gemaakt, .. en dat gingen we nu juist niet meer doen.
Want hier gaat dit dagboek net over, delen hoe wij - veelal in vreugde, soms in onrust en frustratie, heel soms ook in angst, hoe wij onze nieuwe werkelijkheid leven en vormgeven .. wat we noemen Divine Living!

 

Wellicht voel je herkenning, vind je troost of zie je hoop in het moment van je leven waar jij nu bent.
Alles is perfect hoe het loopt en daarom ben je nu hier op deze pagina, Divine orchestration ? 

 

💝 Janneke & Bart

 

 

Met de wind mee

Bij valavond (ook zo’n prachtig Belgisch woord:) rijd ik met de hond de straat over om een wandelingetje te gaan maken.

Lees meer »

Doodsangsten

Het is de tweede dag van de zomerweek en ik voel veel onrust in mijn 3e tot en met mijn 5e chakra.. mijn hoofd wil verklaren waarom er onrust is, wat raken de gasten in mij wat momenteel gezien wil worden? Hoe kan er zo’n groot verschil zijn tussen vorige week en nu? Maar het doet er eigenlijk niet toe en ik probeer bij het gevoel te blijven.

Lees meer »

Een les uit de natuur

Vandaag stond er een stroming om het gras te maaien.Vol goede zin startte ik het gras machine en reed de tuin in. Vooral aan het deel waar de fruitbomen stonden waren er lange stukken gras te vinden. Bij de kersenboom alles oké, bij de pruimenboom nog altijd vrolijke zin maar toen ik bij de eerste perenboom aankwam werd mijn vrolijke zin snel minder vrolijk..

Lees meer »

In voorbereiding..

Het is twee dagen voordat Bart, ik en mijn zoon Jerre naar Frankrijk gaan. Zoals dat meestal gaat zo voor het vertrek, moeten er nog allemaal dingen gedaan worden; de aanhanger moet nog naar het containerpark want er moet nog hooi komen voor de paarden, klussen afronden, gras maaien, campeerspullen bij elkaar zoeken, Jerre ophalen in Nederland enzovoort, enzovoort.. én morgen hebben we afgesproken met onze lieve vriendin en komt de oppas voor de plek en de dieren.

Lees meer »

Medelijden met de Aarde

Na een dag niet geheel afgestemd op de flow, wil ik even in het boombed gaan liggen achter in de tuin als ik een daverend gedreun aan machines hoor.

Lees meer »