Een dag uit het leven

Wat betekent Divine Living eigenlijk? Het zou kunnen overkomen als een wollige new-age term die alles en nietszeggend is.
Het tegendeel is waar en vandaar hier een fragment uit een dag in het centrum als Janneke en ik samen het Goddelijke laten stromen
.

 

Janneke: "Ik voel het verlangen om ons appartement aan te bieden voor iemand die hier 1 tot 3 maanden wil verblijven".
Ik: "Ja, voelt goed, let's do it!"
Janneke: "Ik kreeg een tekstje door en zal het zo op facebook posten, wil je het even bekijken of het voor je klopt?"  "En ook, praktisch, hoe doen we het, aanmelden, prijs enz?". 

We besloten het stil te maken, gingen in de meditatieruimte zitten om te luisteren en het volgende kwam door: "Laat de geïnteresseerden gewoon even videobellen, voel wat er in het gesprek energetisch gebeurt en deel transparant wat je voelt en blijf trouw aan wat je voelt, als er in ieders hart een duidelijke 'ja' komt, laat dan gewoon de prijs komen die voor dat moment, met die persoon kloppend is, bedenk deze niet, laat het Goddelijke gewoon beslissen".
Dit voelde heel juist voor ons allebei, een nieuwe fase, niets op voorhand bedacht, gewoon open in de ervaring gaan.
Vandaag meldden zich drie mooie mensen, we namen samen de tijd om onze harten met elkaar te verbinden, het verlangen te voelen.
Het werden hart-openende en verhelderende momenten voor iedereen.
Bij één dame voelden we het heel erg kloppen. We besloten het even voor dat moment bij dat gevoel te laten. Een van de komende dagen zal deze persoon opnieuw contact opnemen, als het juist is, zal het gebeuren, en de prijs zal passend zijn.
Het mooie aan deze manier van leven is dat we het niet op voorhand moeten 'bedenken', we kunnen in elk hier en nu, open zijn voor wat er zich wil ontvouwen en totaal vertrouwen dat wat we voelen en ervaren juist is.

 

Totaal vertrouwen op Goddelijke flow, Divine timing en perfection!

 

Liefs Bart

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.