Heel fine of divine?

Vorige week waren Bart, ik en mijn zoon van 13 jaar een weekje naar Frankrijk.

De week lag voor ons open, het enige wat vast stond is dat we een paar dagen bij mijn vader in het midden van Frankrijk langs zouden gaan.

Samen konden we voelen waar de reis heen zou gaan. Vooraf werden verlangens gedeeld zoals mountainbiken, de Eiffeltoren zien, Vezelay nog eens bezoeken en terug naar de Morvan gaan waar ik 23 jaar geleden een tijd heb gewoond.

We pakten onze spullen, gooiden de tent achterin en de fiets achterop en met een dosis goede zin waren we er helemaal klaar voor.

Uiteindelijk vetrokken we vrijdag rond 13 uur en kozen we om eerst nog even langs de Decathlon te gaan voor een gaspitje. Deze had Bart een paar jaar geleden aan een zwerver weg gegeven en ja zonder gaspitje ben je natuurlijk nergens ;-)

In de decathlon kwam er ook nog een elektrische mountainbike voorbij wat de voor de nodige triggers zorgde bij Jerre. En zo konden we 2 uur later met een gaspitje en een goed proces rijker ‘voorbereid’ op reis.

Alle drie verlangden we om eerst de natuur in te trekken en daarmee zetten we koers richting de Morvan.

Tegen de avond werd ik behoorlijk ziek en hebben we hals over kop een hotelletje moeten boeken.
De volgende ochtend keken we uit het raam en zagen we in de verte al de Basiliek van Vezelay liggen.

De reis bracht ons op prachtige plekken met waardevolle momenten en fijne ontmoetingen.

 

Al met al werd het een hele fijne vakantie! We hebben drie verschillende plekken aangedaan en allerlei toffe uitstapjes gemaakt en bovenal was er een hele fijne verbinding tussen ons drietjes.

 

Maar was het Divine of was het heel fine?

Het was voornamelijk heel fine, er was een fijne afstemming met elkaar. En het was minder Divine want er was minder afstemming met ons Zelf.

We overlegden wat we gingen doen, wat we verlangden dat zeker wel maar wie verlangde er?

Het was niet zo stil in ons om ons helemaal van binnenuit te laten bewegen.

De vraag is of dat überhaupt wel zou kunnen met een kind erbij want je kunt moeilijk ieder zijn Divine richting opgaan en zien of je elkaar ooit nog eens treft.

 

More to explore dus!

 

Uiteindelijk hebben we niet gemountainbiket, geen Eiffeltoren gezien en pas de laatste dag ons gaspitje gebruikt want het ging gewoon zoals het ging en dat was helemaal juist natuurlijk.

 

Heel fine was gelukkig ook al heel fijn 😊

 

Veel liefs Janneke

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.