Signs are everywhere

Samen met Pyna loop ik door het bos als ik een stemmetje hoor zeggen ‘ik heb een boodschap voor je’.

Instant word ik naar de aarde getrokken en ik sta even stil en sluit mijn ogen. Ik voel me super geaard terwijl mijn kanaal naar boven geopend is.

Als ik mijn ogen open doe, zie ik een jong reetje nog geen tien meter voor me op het pad staan. We maken oog contact en ik voel een pure uitwisseling van vertrouwen. Dapper dartelt het reetje verder en ik ben blij dat Pyna aan de riem zit.

Nog geen paar minuten later hoor ik vlakbij een boom omvallen, en dat terwijl het nauwelijks waait. ‘Ja moeder Aarde, het is duidelijk, ik luister’, denk ik terwijl ik verder wandel.

Dan ineens vanuit het niets hoor ik: ‘kijk eens op je ketting’. Ik pak mij ketting in mijn hand, wetende dat er een levensboom op staat en dan zie ik daar twee poesjes afgebeeld.. interessant..

Twee dagen later staat Henry op de stoep en zegt: ‘mijn kat heeft jonge katjes gekregen’. ‘Oh wat leuk, was ze dragend dan?’ Vraag ik nog wat naïef. En dan zeg ik spontaan: ‘twee daarvan komen bij ons, die boodschap heb ik gekregen’. En daarmee is het verhaaltje rond en zijn we in blijde verwachting van twee jonge katjes 😺

 

Liefs Janneke

Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid jansen
2 jaar geleden

Ach wat lief en leuk en ja signs are everywhere 🙏☀️🐈‍⬛🐈‍⬛

Mo
2 jaar geleden

Geweldig die signalen en hoe je ernaar luistert....kan niet wachten op een foto van de kittens en de namen :)
Heb het fijn lieve mensen ❤️