De Grote stroom volgen

Na een intense Divine Living experience met veel interactie, ben ik even ‘alleen’.

Ik voel een stroom richting het bos gaan.

Het is ‘etenstijd’, dus de perfecte tijd om een Divine wandeling te gaan maken.

Mijn hoofd heeft al snel een rondje bedacht en wanneer ik begin te lopen en te verbinden met het grotere geheel, laat ik mijn bedachte rondje al snel weer los.

Ik voel me sterk uitgelijnd en één met Al, ik hoef klaarblijkelijk alleen de stroom te volgen.

Bij iedere mogelijkheid voor verschillende richtingen, volg ik de grote stroom. Het voelt zo eenvoudig, de weg van de minste weerstand, de weg met de open stroom.

Als ik me bewust word waar ik ben, realiseer ik me dat ik nog altijd het bedachte rondje aan het maken ben en vraag me af of de grote stroom overeenkomt met mijn gedachte.

Maar dan zie ik mezelf ineens ergens anders heen gaan en blijf de stroom volgen.

Er komen wat gedachten in me op als: ‘kom ik ooit nog thuis?, had ik maar water meegenomen, waar gaat dit heen?’ Maar ik voel dat ik niet anders kan dan me overgeven aan de grotere stroom en dat die me altijd Thuis brengt.

Tussendoor sta ik af en toe stil om me terug even goed te verbinden met de aarde om van daaruit weer de stroom te volgen.

Ondertussen heb ik geen idee meer waar ik ben en is mijn richtingsgevoel uitgeschakeld. ‘Vroeger’ zou ik zeggen dat ik verloren gelopen ben (ook zo’n prachtig poëtisch Belgisch woord:) en nu voel ik mij zo op het juiste pad.

Dan ga ik weer eens zitten en ik voel me zo verbonden, zo één! Ik krijg beelden van hoe we (gezamenlijk) de grote stroom volgen en hoe eenvoudig de mensheid verlicht.

Woorden schieten hier tekort want het gevoel en beeld wat ik krijg is zo echt.. onbeschrijfelijk COMPLEET.

Met deze ervaring in mijn cellen kom ik weer terug op bekend terrein en het is voor mij nogmaals een bevestiging om alleen de grote stroom van het leven te volgen.

Kan je je voorstellen wat dit doet als meer en meer mensen dit gaan doen..? Ikke nu wel haha ;-)

Dankbaar voor deze ervaring, voor het bos en mijn mede reisgenoten stroom ik terug naar huis om te gaan schrijven.

We are Light, we are Love, we are One❣️ Echt waar!!

Liefs Janneke 

Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid jansen
2 jaar geleden

Zo herkenbaar janneke, ik volg alleen nog maar de stroom als ik wandel. Afgelopen vrijdag mocht ik een wandeling maken op de stroom met iemand anders erbij. Zo bijzonder. Allebij onze eigen stroom volgen en toch steeds weer bij elkaar komen.
There is only one way and that is to follow the flowπŸ’›πŸ™πŸ’›πŸ™πŸ’›