In voorbereiding..

Het is twee dagen voordat Bart, ik en mijn zoon Jerre naar Frankrijk gaan.
Zoals dat meestal gaat zo voor het vertrek, moeten er nog allemaal dingen gedaan worden; de aanhanger moet nog naar het containerpark want er moet nog hooi komen voor de paarden, klussen afronden, gras maaien, campeerspullen bij elkaar zoeken, Jerre ophalen in Nederland enzovoort, enzovoort.. én morgen hebben we afgesproken met onze lieve vriendin en komt de oppas voor de plek en de dieren.

En dan worden we vanochtend wakker en voelen we dat we vandaag eigenlijk echt moeten bijkomen van onze sociale bezoeken van afgelopen dagen..

Toch vroeg opgestaan om het gras te maaien voor de regenbui, die vooralsnog nog niet is gevallen.. en dan bij de eik aankomen en zien dat een deel van de Hebreeuwse cirkel ingestort is..
De boodschap die mijn aandacht vraagt in de stapel houtblokken is duidelijk: Hebben we ons gegeven, volledig..?

Terug binnen bij Bart deelt hij dat de reparateur net belde dat de kettingzaag doorgebrand is. Deze hadden we net nodig omdat er een grote tak van de treurwilg ineens op de grond lag.

Whaaah wat gebeurt hier allemaal..? Er wil ons duidelijk iets duidelijk gemaakt worden.!?

Wat een chaos in (en rondom) onze hoofden, en terwijl we dit zo alles ‘op tafel leggen’, moeten we eigenlijk lachen om onze eigen creatie:-)

In plaats van nu volle bak te gaan doen, weten we dat dat nu niet meer de oplossing is en we voor een nieuwe afstemming staan.

We besluiten om onze gidsen wat hulp te vragen.
Het wordt duidelijk dat we ook nu de dingen met aandacht en verlangen mogen doen.
Dan terwijl ik mijn laatste vraag aan onze gids stel, voel ik mijn ogen heel zwaar worden en val in slaap..

Op de achtergrond hoor ik Bart nog zeggen: ‘ik voel mijn flow nu naar het containerpark gaan’, en daarmee laat ik mij meenemen naar hogere sferen.

Als ik weer wakker word, voel ik een diep vertrouwen dat alles juist is en dat proberen grip te krijgen op de situatie (controle) op welke manier dan ook, ons altijd verder afbrengt van daar waar we behoren te zijn, Thuis (met Al wat is) 💝

 

Liefs Janneke & Bart

Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid Jansen
2 jaar geleden

Zo mooi, het universum reageert meteen prachtig💛

Janneke
2 jaar geleden

Ja zo fijn!