Wijsheidsveld

Vandaag zijn we samen met ‘onze groep’, al jaren komen deze lieve mensen iedere maand naar onze plek om inspiratie op te doen, te voelen, te ervaren, te verbinden en hun liefde te delen.

Dankbaar voor de mooie zielen die - elke keer weer een stukje meer - zichzelf doorlaten. Hun ware zelf zijn en elkaar ook zien voor wie we allen écht Zijn!

In de middag openen we een wijsheidsveld en dit keer brachten wijzelf ook een vraag in: ‘wat is de volgende stap voor ons/voor het centrum?
Op onze vraag zat blijkbaar de stroming voor die dag en met zijn allen voelden we rond dit onderwerp.
En wat een hartverwarmende wijsheid kwam er door: ‘de inhoud en trilling is helemaal juist zo, ga zo door.’ ‘Op deze plek en met jullie wordt er eenvoud, diepte, stilte, een waar thuiskomen ervaren.’ ‘Qua fysiek werk wordt het tijd voor een oplossing, dat is niet meer allemaal aan jullie.’

Wat een prachtige woorden en ik geef toe iets in mij zou ook graag willen weten wát de oplossing voor het fysieke werk zou zijn. 😅

De week erna zouden we twee teamdagen hebben, waarvoor mensen zich bewust hadden opgegeven om te komen helpen en daarvoor ook op onze plek konden zijn en verblijven.

Helaas kregen we na deze mooie dag meerdere afmeldingen van mensen die ons de week erna zouden komen helpen. Interessant.. blijkbaar klopte de energie van de opzet van deze werkdagen niet..

Weer een ‘oud stukje’ (´voor wat hoort wat´) om los te laten. Maar hoe dan wel??

We zullen het ontdekken, de ongeduldige in mij ontdekt dat liever gisteren dan vandaag.

 

Liefs Janneke

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.