Echt in overgave durven gaan?

Het is vrijdagochtend? Bart en ik liggen nog in ons bed in de torenkamer wanneer ik zeg: ´Ik ben nu bijna 45 jaar en heb mijn hele leven fysiek hard gewerkt, het is NU echt tijd om te Zijn en te Genieten!´ Ik voel dat al mijn cellen resoneren en mijn Ziel een vreugdesprongetje maakt en Bart reageert: ´Dan kunnen we het spel wel verkopen of ik ga nog harder moeten werken..´
´Nee dat hoeft niet, ik nodig je uit om ook te stoppen met hard fysiek werken.´ zeg ik.

Begin vorig jaar besloot mijn lichaam al dat het niet meer zoveel fysiek kon doen en Bart heeft dit toen grotendeels opgevangen. ´En nu wil je nog meer gaan doen?  Is het niet tijd om de nieuwe fase all the way door te trekken? Wij zijn hier gekomen om kosmisch bewustzijn op aarde te brengen en bereiken we dat als we voornamelijk fysiek werken?`, vraag ik.

Durven we echt te vertrouwen dat het universum voor het ´hoe´ zorgt??

Bart Weet natuurlijk dat het zo werkt, maar het dan ook (als eerste) all the way te leven is een uitdaging .. Ikzelf zie geen andere optie meer, het voelt als een choiceless choice..

Nadat we in december 2021 erg ziek werden, bleken we fysiek vermoeider dan we zelf doorhadden. Zelfs Bart kon niet veel meer aan.
En nu na een paar weken aan de vitamine-pep-pillen gaat zijn energiepijl weer omhoog en is de verleiding groot om toch weer te gaan werken, want..
Het gras begint weer te groeien en de Katalpa-rekening begint behoorlijk leeg te raken, zegt de mind.

Gaan we mee in de angst of gaan we volledig vertrouwen?
Of gaan we voor een pragmatische tussenoplossing en openen we de community-gedachte waarbij vele handen licht 'werk' maken.
Is dat werkelijk wat Divine Living is? We denken van niet .. Divine Living vraagt totale overgave, openen voor het magische, voor het niet vatbare perfecte dat alles in de schepping vorm geeft, waarom dus ook niet het Katalpa Life Center?

Dit is het grote moment van OVERGAVE...!

 

Andere voorbeelden van deze nieuwe manier van leven (in totale overgave) zien we nog niet veel rond ons, dus zullen we het zelf gaan ontdekken, helemaal in en met alles..

Spannend !!! 

 

Liefs Janneke & Bart

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.