Divine creation?

Afgelopen avond/nacht waren Bart en ik in volle creatie. Onze toren - waar wij normaal gesproken bovenin slapen - is helemaal geschilderd door onze lieve aanloop hulp-engel.
En daar waar wij al jaren onze kleren op een wiebelig rekje of in een te onpraktische kast leggen, is het tijd voor een nieuw kledingmeubel. Gisteravond laat stonden we ineens in de toren en kwamen de ideeën door ons heen. We gaan een kast maken met materialen die we nog hebben liggen, een soort walk-in closet met hang- en leggedeelten, werd het idee :)

Ons praktisch brein aan en toen eindelijk konden we om 2 uur rustig gaan slapen..

Vanochtend voelde we niet direct de flow om aan de kast te beginnen en pas ergens in de middag gingen we van start met het meet-, zaag- en verfwerk.

Waarschijnlijk omdat we zoveel (samen) geklust hebben, merkte ik op hoe eenvoudig ik weer in ons ‘oude hoge tempo’ ging.
Heel bewust deed ik de dingen en toch was het niet altijd de Divine flow. Dat merkte ik bijvoorbeeld aan mijn hoge ademhaling en startende hoofdpijn.

Zonder nog resultaat te kunnen zien, moesten we stoppen omdat de verf natuurlijk moest drogen. En dat was een juist moment.. of was het eigenlijk al te laat..?

Mezelf terug voelend, merkte ik op dat mijn hartslag vrij hoog was. Tijd om weer helemaal terug te komen in de Divine flow dus.
Met mildheid kon ik tegen mezelf zeggen dat er gelukkig ieder moment een nieuw moment is om Goddelijk te leven.
Daarmee riep ik Pyna en samen liepen we naar het boombed achter in de tuin. Wat ik daar aantrof, deel ik in een volgend dagboekverhaal.

Die avond zaten we in de meditatie ruimte voor een channeling over Divine living met hele verhelderende boodschappen.

Een van de wijsheden was dat een grote golf (flow) opgedeeld kan worden in deelgolven.
Een andere belangrijke boodschap was om niet in afstemming met elkaar de dag in te gaan maar ieder de eigen Divine beweging te volgen.
En er zo golven kunnen kruisen en er dan essentie gedeeld, gevoeld en ervaren kan worden.

Yes dat is pas Divine perfection!

 

Liefs Janneke

Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid jansen
2 jaar geleden

Prachtig ☀️💛