Time-out verblijf

vind de verstilling in jezelf 

 

Heb je het gevoel dat je veel moet van jezelf of van je omgeving? Dat je aan jezelf voorbij loopt?

Dat je het druk hebt, maar misschien niet met de dingen waar je hart echt sneller van gaat kloppen?

Heb je behoefte aan gelijkgestemden, mensen waar je écht verbinding mee kan voelen?

Verlang je naar ruimte?

Tijd voor verstilling en ruimte om tot rust te komen in jezelf?
Tijd voor een Time-out om écht te voelen wie je bent en wat belangrijk voor jou is!

reraite belgie ardennen

 

Hoe zou het zijn om even alles los te laten? Een paar dagen naar een fijne plek te gaan, waar je volledig jezelf kan zijn, waar niets moet, en waar je helemaal je eigen flow kan volgen. Naar een krachtplek die energetisch heel zuiver aanvoelt, die je een warme bedding biedt waarin je kan ontspannen en opladen. Een plek waar de stilte en de mensen je zullen inspireren. Een plek die je uitnodigt om je authentieke hartsverlangen weer te leven.

Time Out verblijf
We nodigen je uit voor een Time out-verblijf. Een paar dagen helemaal voor jezelf op het Katalpa Life Center. Om gewoon alleen maar te zijn. Niets te moeten en volledig tot ontspanning te komen. Met een vrije invulling van je dag. Hier stopt de buitenwereld zodat je 'binnenwereld' kan gaan spreken. Hier kan je je laten leiden door je diepere verlangen en de wijsheid van je Hart.

Inclusief Exclusief
Persoonlijke ontvangst en contactmomenten Maaltijden
Sfeervolle privé of koppel kamer Privé sessies (ter plekke te boeken €75,-)
Kwaliteitsvol bad en beddengoed
Gebruik van volledig ingerichte ruime keuken
Gebruik maken van de faciliteiten van het centrum
Schoonmaak kosten

Verblijven op het Katalpa Life Center, een bijzondere ervaring.

Heb je behoefte aan extra verdieping of begeleiding? We bieden je de mogelijkheid om (paarden) coaching, massage/ healing, awakening of channelingssessies te doen (tegen betaling).

Aan het eind van je verblijf ga je opgeladen en geïnspireerd naar huis. Het Thuiskomen is begonnen en werkt nog lang na!
Je bent altijd opnieuw welkom om terug te keren naar onze bijzondere plek!

me time verblijf stilte retraite

Ik heb dit weekend genoten van een time-out weekend helemaal voor mezelf en ben als herboren teruggekomen. Bij het...

Posted by Jarka Goethals on Wednesday, December 2, 2020

Ben je toe aan tijd voor jezelf? Kies hier je gewenste verblijf datum.


Prachtig retreatcenter met salon, bibliotheek en ruime gastenkeuken 

Gedurende je Time out-verblijf zorg je zelf voor je (vegetarische) maaltijden. De ruime gastenkeuken is beschikbaar voor gezamenlijk gebruik. Op 2 km is een supermarkt met een ruim aanbod van bio- en kwaliteitsvolle producten ... heerlijk genieten!  En verder kun je vrij beschikken over de salon en eetruimte, voorzien van haardvuur, zithoek en uitgebreide bibliotheek. Ook de tuin is open voor onze gasten.

Genereus aanbod:

Wij bieden: We openen onze deuren voor wie verlangt om verbinding te maken met rust, schoonheid en stilte om zo de relatie met zijn/haar eigen essentie (en overvloed) te verdiepen.
We doen dit (tot 1 maart) op een zeer toegankelijke en genereuze manier: ongeacht je verblijfsduur (weekend of mid-week) kan je nu voor een basisbedrag van €100 je Time out-verblijf boeken.
Waarom een basisbedrag vraag je je misschien af? Zo bevestig je je engagement en deze bijdrage is een tussenweg die meer veiligheid biedt dan wanneer we het geheel open laten.
We beschikken over vier privékamers en een grote koppel of vriendenkamer. 
Je mag gebruik maken van het retreatcenter met eigen salon, bibliotheek en compleet ingerichte keuken. De meditatieruimte is ook vrij te gebruiken.

Wij vragen: Aan het eind van je verblijf zitten we even samen en bepaal je zelf - in volledige vrijheid - in verbinding met je eigen genereuze aard -wat je eigen financiële bijdrage is. Dus jij bepaalt jouw uiteindelijke prijs! Wat voor jou juist voelt, is goed voor ons.