Time-out verblijf

vind de verstilling in jezelf en schep je nieuwe werkelijkheid

 

Heb je het gevoel dat je veel moet van jezelf of van je omgeving? Dat je aan jezelf voorbij loopt?

Dat je het druk hebt, maar misschien niet met de dingen waar je hart echt sneller van gaat kloppen?

Heb je behoefte aan gelijkgestemden, mensen waar je écht verbinding mee kan voelen?

Verlang je naar ruimte om vorm te geven aan een nieuwe werkelijkheid, een die nog meer aansluit bij wie je werkelijk bent ?

Tijd voor verstilling en ruimte om tot rust te komen in jezelf?
Tijd voor een Time-Out om écht te voelen wie je bent, wat belangrijk voor je is, en vorm te geven aan een nieuwe werkelijkheid die werkelijk vervullend is?

reraite belgie ardennen

 

Hoe zou het zijn om even alles los te laten? Een paar dagen naar een fijne plek te gaan, waar je volledig jezelf kan zijn, waar niets moet, en waar je helemaal je eigen flow kan volgen. Naar een krachtplek die energetisch heel zuiver aanvoelt, die je een warme bedding biedt waarin je kan ontspannen en opladen. Een plek waar de stilte en de mensen je zullen inspireren. Een plek die je uitnodigt om je authentieke hartsverlangen weer te leven.

Time Out verblijf
We nodigen je uit voor een Time out-verblijf. Een paar dagen helemaal voor jezelf op het Katalpa Life Center. Om gewoon alleen maar te zijn. Niets te moeten en volledig tot ontspanning te komen. Met een vrije invulling van je dag. Hier stopt de buitenwereld zodat je 'binnenwereld' kan gaan spreken. Hier kan je je laten leiden door je diepere verlangen en de wijsheid van je Hart.

Hoe zou je dag er uit kunnen zien?

Je wordt uitgerust wakker met vogelgeluiden op de achtergrond.
Je wandelt even naar buiten, door de tuin, groet de paarden en de meer dan 600 jaar oude eik.
Je maakt jezelf een lekker ontbijtje, bijvoorbeeld met verse eitjes van de kippen.

We zouden ergens in de dag samen kunnen kiezen om een korte incheck- of deelronde te houden waarin je op een authentieke manier, zonder dat je iets moet presteren of hoog houden, kan delen wat er in je omgaat. 
Je stelt jezelf de vraag: Hoe zit ik er bij, wat leeft er in mij? Wat verlang ik deze dag? 

Door het delen in een veilige kring, omringd door anderen die je liefdevol verwelkomen, ervaar je dat je snel dichter bij jezelf komt. Dat je meer in contact komt met je lichaam, je gevoelens, je verlangens. Het oordeelloos ontvangen worden, maakt dat je zelf ook liefdevoller kan omgaan met wat er in je leeft. Door alles volledig te omarmen ga dag na dag steeds dieper ervaren dat eenvoud de essentie van het échte leven is.
Deze eenvoud neem je dan mee de dag in.

Je maakt verbinding met de vraag: Wat heb ik vandaag nodig? Welke intentie heb ik voor de dag?
Van daaruit ontstaat je dag, vrij om je eigen pad te volgen.

Je kunt een mooi plekje opzoeken in de tuin, mediteren onder de eik of een inspirerend boek lezen uit onze uitgebreide bibliotheek. Wil je bewust contact maken met de aarde dan kun je er voor kiezen om mee te helpen in de tuin om zo het centrum nog mooier te maken. 

Je kan ook mee genieten van wat Janneke en Bart 'Essential Living' noemen, leven vanuit je essentie. Met eigen ogen zie en ervaar je dat het mogelijk is het leven te leven waartoe je geroepen bent en waar je hart werkelijk blij van wordt.
We reiken gaandeweg stapstenen aan naar een nieuwe vervullende werkelijkheid.

Je kan er ook voor kiezen om in je eigen stilte te blijven of om juist verbinding aan te gaan met eventuele andere gasten. Heerlijk genieten van een lekker kopje kruidenthee uit eigen tuin, samen koken (als je dit wenst), of de dag afsluiten mijmerend rond het vuur, elkaar verhalen vertellend of juist genietend stilvallen. 
Ook kan er zomaar een spontaan initiatief ontstaan doorheen de dag.
Misschien sluiten we de dag samen af met een korte deelronde, waarna je in rust je zalig comfortabele bed kan opzoeken.
Of kies je om nog even door de tuin lopen, in verwondering kijkend naar de sterrenhemel, kuierend tussen de fruitbomen, luisterend naar de grazende paarden om dan je bedje opzoeken.

Je merkt het, de ruimte en bedding is er waarin veel mogelijk is, doch niets moet!  

Eindelijk écht ruimte voor je-zelf!

Heb je behoefte aan extra verdieping of begeleiding? We bieden je de mogelijkheid om coaching, massage/ healing, awakening of channelingssessies te doen (tegen betaling).

Aan het eind van je verblijf ga je opgeladen en geïnspireerd naar huis. Het Thuiskomen is begonnen en werkt nog lang na!
Je bent altijd opnieuw welkom om terug te keren naar onze bijzondere plek!

me time verblijf stilte retraite

Ben je toe aan tijd voor jezelf? Kies hier je gewenste verblijf datum.

Verblijven op het Katalpa Life Center, een bijzondere ervaring.

Opgaan in stilte - rust - verbinding.

Het centrum is gevestigd in een kasteelhoeve. Het is een oeroude geïnspireerde bronplek, teruggaand tot 1200, uitgekozen om zijn helende aard-energieën, waar de energetische kwaliteit uitnodigt tot verbinding met je diepere Zijn. De helende kwaliteiten brengen op natuurlijke wijze in balans wat uit balans is. Je ervaart er rust in je hoofd, het openen van je hart, een verdieping van de verbinding met je eigen lichaam. 


Overnachten in privékamer of gedeelde koppel of vriendenkamer  

In de linkervleugel zijn drie splinternieuwe privékamers met douche of toilet. 
Boven in het retreatcenter is nog een privékamer en nog een grote koppel of vriendenkamer.
Alle kamers zijn voorzien van heerlijke boxspring-bedden met natuurlijk beddengoed.


Prachtig retreatcenter met salon, bibliotheek en ruime gastenkeuken 

Gedurende je Time out-verblijf zorg je zelf voor je (vegetarische) maaltijden. De ruime gastenkeuken is beschikbaar voor gezamenlijk gebruik. Op 2 km is een supermarkt met een ruim aanbod van bio- en kwaliteitsvolle producten ... heerlijk genieten!  En verder kun je vrij beschikken over de salon en eetruimte, voorzien van haardvuur, zithoek en uitgebreide bibliotheek. Ook de tuin is open voor onze gasten.

Genereus aanbod:

Wij bieden: We openen de komende maanden onze deuren voor wie verlangt om verbinding te maken met rust, schoonheid en stilte om zo de relatie met zijn/haar eigen essentie (en overvloed) te verdiepen.
We doen dit op een zeer toegankelijke en genereuze manier: ongeacht je verblijfsduur (weekend, mid-week of week) kan je nu voor een basisbedrag van €100 je Time out-verblijf boeken.
Waarom een basisbedrag vraag je je misschien af? Zo bevestig je je engagement en deze bijdrage is een tussenweg die meer veiligheid biedt dan wanneer we het geheel open laten.
We beschikken over vier privékamers en een grote koppel of vriendenkamer. 
Je mag gebruik maken van het retreatcenter met eigen salon, bibliotheek en compleet ingerichte keuken. De meditatieruimte is ook vrij te gebruiken.

Wij vragen: Aan het eind van je verblijf zitten we even samen en bepaal je zelf - in volledige vrijheid - in verbinding met je eigen genereuze aard -wat je eigen financiële bijdrage is. Dus jij bepaalt jouw uiteindelijke prijs! Wat voor jou juist voelt, is goed voor ons.