Wij zijn Janneke en Bart, beiden professionele levenscoaches met een jarenlange ervaring in bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke begeleiding.
Janneke is gespecialiseerd in bewustwordingswerk in relatie met Paarden en heeft een eigen programma In Zelfliefde. Daarnaast heeft ze gouden handen waarmee ze je graag masseert.
Bart is organisatiecoach, gespecialiseerd in bedrijfscultuurtransformatie en begeleidt daarnaast mensen bij het in de wereld zetten van hun eigen levensproject aan de hand van zijn programma Life Mastery. Daarnaast bevrijdt hij je graag van (oude) ballast middels zijn healings.

We kwamen er zelf achter dat er een sterk verlangen in ons leefde om ons eigen pad te bewandelen, voluit te leven en voor onze dromen en verlangens te gaan. We beseften dat we zelf nog te veel met de handrem op leefden, met gevoelens van frustratie en onmacht. We kwamen bij oude belemmerende imprints en overtuigingen, angst en onzekerheid.
Hoe breng je je leven in lijn met je hartsverlangen, niet alleen in je hoofd, maar daadwerkelijk concreet, dag na dag? Deze vraag stelden we onszelf opnieuw en opnieuw. We vonden antwoorden op de weg die we de afgelopen 20 jaar bewust bewandelden, in allerhande opleidingen, talloze boeken, met vallen en opstaan, door het zelf uit te proberen, en vooral door keuzes te maken!

Nu leven we onze droom en geven voluit vorm aan ons hartsverlangen. Het Katalpa Life Center is onze gezamenlijke creatie, een plek waar mensen rust kunnen vinden, warme (zelf-)liefde ervaren, geïnspireerd raken en handvatten krijgen om hun eigen levensdroom te ontdekken en vorm te geven.
We worden blij om met anderen te delen waar we zelf van overlopen. We geloven dat deze tijd een tijd van doorbraak is voor vele mensen, en dat het Universum mensen ondersteunt die luisteren naar de roep van hun ziel, de stem van hun hart. We zijn er om iedereen die voluit wil leven, te ondersteunen.

Ons aanbod heeft als doel Goddelijk ontwaken en dit Leven en uitdrukken in de wereld.