Boeking- en annuleringsvoorwaarden

 

Hier vind je de boekings- en annuleringsvoorwaarden zoals ze van toepassing zijn op alle boekingen (reserveringen) bij Katalpa Life Center.

 

A1. Algemeen

Alle informatie op de website (www.katalpalifecenter.be) is onder voorbehoud van wijzigingen, correcties en typefouten. 
Katalpa Life Center behoudt het recht om een retreat of activiteit te annuleren. Je wordt hiervan per mail of telefonisch op de hoogte gebracht. Het door jou overgemaakte bedrag storten wij je terug.

 

A2. Huisregels

We brengen onze belangrijkste huisregels onder je aandacht:

  • We waarderen de rust en stilte van de plek, door zelf te kiezen voor diepe vrede draag je bij aan de zijns-kwaliteit van het centrum.
  • De plek nodigt uit tot innerlijk luisteren, ga zorgzaam om met woorden, beperk het gsm-gebruik tot een minimum (en bij voorkeur op je kamer of buiten de poort).
  • We nodigen je uit om de plek iets mooier achter te laten dan je toekwam, zo draag je bij aan het geheel (gezamelijk creëren).
  • We gaan zorgzaam om met de natuurlijke bronnen: water, elektriciteit, licht en verwarming.

 

B1. Algemeen

Je kunt bij ons uitsluitend (tenzij anders vermeld) boeken via onze website.

Na ontvangst van de boeking versturen we binnen twee werkdagen een bevestiging per email. Na betaling is je reservering definitief.

Bij het aangaan van de reservering verklaar je akkoord te gaan met de bepalingen die in deze voorwaarden staan.

 

B2. Betaling

Na ontvangst van de bevestiging dient het reserveringsbedrag binnen de gevraagde tijd overgemaakt te zijn op rekeningnummer: BE09751209676957
Onze tarieven zijn particuliere tarieven. Voor professionele klanten die een factuur wensen te ontvangen en hun verblijf of retreat als professionele kost inbrengen is het tarief excl. 6 of 21% BTW afhankelijk van de gekozen optie.  

 

B3. Annulering

Annuleren kan uitsluitend per email. Je ontvangt daarna een schriftelijke bevestiging per email van ons. De annulering is dan definitief en je eventuele kosten worden teruggeboekt.

Indien een reservering wordt geannuleerd, zijn de volgende bedragen verschuldigd:

  • Tot een maand voor aanvang van je retreat/activiteit kan je annuleren. We houden een bedrag van €15 voor administratieve kosten in of je kan ervoor kiezen je retreat (éénmalig) kosteloos te verplaatsen.
  • Bij annulering tussen een maand en 14 dagen zijn de kosten 50% van het oorspronkelijke bedrag.
  • Bij annulering (wegens ziekte, overlijden of dringend persoonlijke redenen) binnen 14 dagen voor het begin van je retreat ben je het volledige bedrag verschuldigd.
  • Mocht je activiteit of retreat niet door kunnen gaan vanwege dwingende overheidsmaatregelen (lees: reisverbod), dan wordt je reservering kosteloos geannuleerd. Wat je al betaald had, wordt volledig terugbetaald, of je laat het staan voor betere tijden in de vorm van een tegoed. Voor alle andere vormen van annuleren gelden de annuleringsvoorwaardes zoals bij punt B3 genoemd.

 

C1. Schade en gebreken

Deze dienen onmiddellijk door de gast gemeld te worden. Bij vertrek worden de kosten (voor herstel, aanschaf, gederfde inkomsten etc.) verrekend.

 

C2. Aansprakelijkheid

Katalpa Life Center,en haar uitbaters zijn niet aansprakelijk voor een ongeval of diefstal op haar terrein.
Katalpa Life Center en haar uitbaters zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van extreme weersinvloeden of andere vormen van overmacht.
Katalpa Life Center en haar uitbaters zijn niet aansprakelijk voor de eventuele toegedichte negatieve gevolgen van persoonlijke begeleidingssessies (massage, coaching, healing, lichaamswerk, ea.) en/of trainingsdagen. De ontvanger maakt zelf de vrije keuze om hiervan gebruik te maken of niet. Verder zijn we niet aansprakelijk voor de keuzes die gasten maken tijdens of na de begeleidingssessies en/of trainingsdagen, deze blijven de eigen verantwoordelijkheid.

 

C3. Huisdieren

Huisdieren worden niet toegestaan.

 

C4. Gebruik voorzieningen

Er mag door gasten gebruik gemaakt worden van de voorzieningen op Katalpa Life Center, zoals de living, meditatieruimte, binnenkoer en tuin.

 

C5. Fotomateriaal Katalpa
Onze gasten zijn vrij foto's te delen van en over hun verblijf op het Katalpa Life Center. We stellen het op prijs als we benoemd worden.
Zelf behouden we het recht om foto's te maken tijdens het verblijf en de activiteiten die mogelijk gebruikt kunnen worden voor marketingdoeleinden. Indien je niet op de foto wil verschijnen gelieve dit dan bij aanvang van je verblijf te melden.  

 

C6. Roken

Het is niet toegestaan om op ons terrein te roken. Dit is alleen toegestaan buiten het terrein.

 

C7. Verzekering

De gast is zelf verantwoordelijk voor het eventueel afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.