Verblijven op het Katalpa Life Center

 

We hebben de keuze gemaakt om onze plek met jou te delen. Twee jaar lang hebben we zelf de handen uit de mouwen gestoken om de plek nog mooier te maken dan ze al was.
We hebben de harmonie verdiept, de stilte laten uitdeinen en vooral de energie in krachtige doorstroming en balans gebracht.
Het Katalpa Life Center werd opnieuw de bron-plek zoals ze bedoeld was te zijn, bij haar oorsprong, reeds rond 1200.

Wanneer je bij ons door de poort stapt zal je ervaren dat er een rust over je valt, een gevoel van 'het is goed' en ook van 'thuis-komen'. Dit zijn de woorden van de mensen die je voorgegaan zijn.

Hoe lang wil je verblijven?

We hebben een formule ontwikkeld waarbij je helemaal je eigen ding kan doen. Je moet niets, je mag veel. Er is voldoende ruimte.
Eén vleugel van de vierkantshoeve, het retreatcenter (met eigen keuken, salon, bibliotheek, meditatieruimte, yogaruimte .. zijn helemaal voor jou. De binnenkoer biedt een veilige bedding. De grote tuin met de oude eik verwelkomen je. Moeder Aarde is genereus op onze plek.

Je kan overnachten in een mooie kamer met een zeer comfortabel bed.

Je mag helemaal bij jezelf zijn .. en wanneer je dit wenst in verbinding treden met anderen (gelijkgezinden) die net zoals jou op zoek zijn naar verdieping, thuis-komen bij jezelf.

Wijzelf zijn discreet aanwezig en beschikbaar als je het nodig hebt.
Soms bieden we een deelmoment aan, voorafgegaan door een korte meditatie. Soms opent Janneke de dag met een bewegingsmeditatie, op een andere dag sluit Bart de dag af met een stille meditatie. Misschien wordt er wel een vuur gemaakt in de Tempel. Wie weet, misschien wil jij wel iets delen? 

Voel je welkom om even bij ons ter vertoeven... voor bijvoorbeeld een Time-out-weekend, een Herbronnings-midweek of een Long stay-verblijf. 

We kijken al naar je uit! 

Ps. Onze Licht-familie wordt alsmaar groter :)

En wie zal je nog verwelkomen?:
Onze ongelooflijk lieve hond Pyna zal maar al te blij zijn om je te verwelkomen. Ze vindt het heeeeerlijk om geknuffeld te worden.

En dan zijn er nog de paarden Pike en Nino, de ene heel wijs, empatisch, de ander speels en intelligent. Wellicht hebben ze wel een boodschap voor je.

En eerder discreet, onze twee poezen, Juultje en Porro, eersteklas meesters in Levensgenieten. Hoe doe je dat? Wel zo!

En als je geluk hebt, krijg je een heerlijk eitje van een van onze (2) kippen!