Concrete stappen om je verblijf te boeken:

  1. Vul onderstaand formulier in met je voorkeursdata
  2. Wij bevestigen of deze data beschikbare voor je is en vragen het basisbedrag (*) over te maken
  3. Jij bevestigt je verblijf binnen de 48 u door overschrijving van het basisbedrag van €100 op rekening van het Katalpa Life Center
  4. Jij ontvangt een mail met praktische informatie voor je verblijf

 

Indien je je geroepen voelt, boek dan hieronder je verblijf!

We kijken er naar uit om je op onze zalige plek te ontvangen!

Janneke & Bart

 

(*) Wij bieden: We openen de komende maanden onze deuren voor wie verlangt om verbinding te maken met rust, schoonheid en stilte om zo de relatie met zijn/haar eigen essentie (en overvloed) te verdiepen.
We doen dit op een zeer laagdrempelige en toegankelijke manier: ongeacht je verblijfsduur (weekend, mid-week of week) kan je nu voor een basisbedrag van €100 je Time out-verblijf boeken.
Waarom een basisbedrag vraag je je misschien af? Zo bevestig je je engagement en deze bijdrage is een tussenweg die meer veiligheid biedt dan wanneer we het geheel open laten.
Je krijgt een privé of koppel/vriendenkamer en je mag gebruik maken van het retreatcenter met eigen salon, bibliotheek en compleet ingerichte keuken. De meditatieruimte is ook vrij te gebruiken.

Wij vragen: Aan het eind van je verblijf zitten we even samen en bepaal je zelf - in volledige vrijheid - in verbinding met je eigen genereuze aard - wat je eigen financiële bijdrage is. Dus jij bepaalt jouw uiteindelijke prijs! Wat voor jou juist voelt, is goed voor ons. Lees hier meer over de Genereuze economie.

 

Weekend is van vrijdag 15 uur t/m maandag 11 uur.

Midweek is van maandag 11 uur t/m vrijdag 15 uur.

Week is een weekend + een midweek.

Er zijn maximaal zes Time-out gasten tegelijk aanwezig.

De boeking- en annuleringsvoorwaarden zijn hier van toepassing.

Mail voor reservelijst data mogelijkheden.