Life Mastery-seminar

Dit 1-dag seminar heeft als doel je te helpen bij het verder integreren van de kennis en je Meesterschap te boosten. Life Mastery komt maar écht tot leven eens je ermee naar ‘buiten’ komt, durft kleur te bekennen, dit is de ware activatie. Ook al acht je je misschien nog niet helemaal ‘klaar’ voor een volgende stap. De tijd is nu rijp om in verdieping met jezelf en je eigen Meesterschap, de kracht van de groep op te zoeken ! Je zal werkelijk ervaren wat het betekent om thuis te komen bij gelijkgezinden.
Je zal krachtig gestimuleerd worden om verdere stappen te ondernemen op je weg naar Life Mastery en de realisatie van je waardevolste doelen of projecten. 

Het programma:

  • Inhoudelijke Life Mastery kennisverdieping
  • Uitwisseling van ervaringen
  • Elkaar wederzijds inspireren
  • Life Mastery Circle Work & Mastermind bekrachtiging
  • Droom en verlangen concretiseren 

Eerstvolgende Life Mastery-seminar:

zaterdag 19 juni 2021

Sale!

Tijdelijk Genereuze Economie-aanbod (*)
Integrale overdracht van een eeuwenoud vernieuwend succesrecept bewust of onbewust toegepast door de meest succesvolle en invloedrijke mensen op Aarde. 
Audio-training met 12 CD’s    Totaalduur ca 12 uur

+
1-dag seminar met als doel je te helpen bij het verder integreren van de kennis en je Meesterschap te boosten. Life Mastery komt maar écht tot leven eens je ermee naar ‘buiten’ komt, durft kleur te bekennen, dit is de ware activatie. Ook al acht je je misschien nog niet helemaal ‘klaar’ voor een volgende stap. De tijd is nu rijp om in verdieping met jezelf en je eigen Meesterschap, de kracht van de groep op te zoeken! 

 

 

(*) OPGELET :
1. Dit aanbod van voor deelname aan het  Life Mastery-seminar op zaterdag 19 juni gaat enkel na het beluisteren van de Life Mastery       
    audiotraining
2. Prijs in het kader van Genereuze Economie-aanbod: 100 € is jouw basisinleg, bij afloop van het seminar bepaal je zelf de uiteindelijke waarde
    voor de combi audiotraining+seminar.

Katalpa Life Center is een heerlijke plek om te vertoeven. De omgeving straalt een bijzondere en rustgevende energie...

Posted by Nadine Hautem on Tuesday, March 9, 2021