Studio’s

De volledig ingerichte bemeubelde studio’s bevinden zich op de eerste verdieping van de kasteelhoeve met uitkijk op het binnenkoer. 
Bestaande uit een sfeervol ingericht leefgedeelte met lounge en zithoek, slaapgedeelte op de mezzanine, badkamer met toilet en douche.

Je kunt gebruik maken (soms samen met andere gasten) van de volledig ingerichte keuken in de vleugel van het retreatcenter. 

De studio´s maken deel uit van het spiritueel centrum, gelegen op een zéér energetisch ondersteunende plek, een bedding van rust en inspiratie.
Specifiek aan de plek zijn de aardlijnen die oergronding met moeder Aarde mogelijk maken en via hemelpoorten of vortex-energieën is hogere inspiratie gemakkelijker toegankelijk.
Uniek is de energetische inwerking bij langduriger verblijf waarbij de plek het vrouwelijke met het mannelijke in balans brengt.

De studio's worden dagelijks energetisch in verbinding gebracht met specifieke straalsenergiën zoals de 3de straalsenergie van Kosmische Liefde voor de Love-studio en de 2de straalsenergie van Wijsheid voor de Wisdom-studio.  

Verder kan je ook gebruik maken van onze meditatieruimte in het retreatcenter voor stille meditatiemomenten.
De omvangrijke bibliotheek zal je eveneens pareltjes van wijsheid aanreiken.

De tuin heeft knusse plekjes waar je eveneens tot verdieping & ontspanning kan komen.

Kortom, een verblijf is helend, inspirerend en bekrachtigend!

De LOVE studio:

De WISDOM studio: