Mini workshops

Voel je dat je spanning opbouwt en dat je energie verliest aan pijnlijke spieren, verkrampte gedachten, onnodige emoties. Janneke neemt je mee naar de diepte van ontspanning en leert je hoe je zelf op een eenvoudige manier tot ontspanning kan komen. Diepgaand. 

Wanneer je energie vlot doorstroomt voelt alles veel lichter en eenvoudiger. Healing zorgt voor deze energetische verbinding en doorstroming. In dit proces gaan we samen, in groep, healing ontvangen en tegelijkertijd is er ook persoonlijk gerichte ondersteuning. Al liggend wordt je meegenomen in een helend krachtveld. We werken met de helende aanwezigheid van specifieke engelen en Lichtmeesters.
Soms zal er ook zachte aanraking zijn. Misschien komt er een gechannelde boodschap voor je door.  

We merken dat gevoelige zielen de neiging hebben om zichzelf ondergeschikt te maken aan anderen. Ze plaatsen zichzelf op de tweede plaats en ontzeggen zichzelf zo de rechtstreekse ervaring van geliefd-zijn/voelen. Weet dat wat je aan jezelf geeft, als 'vanzelf' tot je zal komen.
Zo binnen, zo buiten. Zelf-Liefde is werkelijk de basis van al het goede in je leven, Zelf-ontkenning de basis van al je moeilijkheden, frustraties, angsten, onzekerheden. Deze workshop is een prachtige uitnodiging om écht de verbinding aan te gaan met jezelf - vanuit je gevoel - en van daaruit je leven vorm te geven. Heerlijke Liefde, steeds meer! We werken oa. met ervaringsgerichte oefeningen, zelfreflectie, lichaamswerk, ...

 

Verlang je om je eigen project in de wereld te zetten en wil je weten hoe de Goddelijke scheppingskracht door je heen optimaal kan werken.
Hoe trek je aan wat je blij maakt? Hoe richt je je gedachten? Welk doel stellen en hoe de stappen zetten om dit doel tot manifestatie te brengen? Dit alles is waar Life Mastery voor staat. Meesterschap nemen over je leven en je leven vormen, vanuit je hoogste (Goddelijke) verlangen. 

Diep in de Aarde zijn er 21 kristalgrotten die als dragers van hoog trillende frequenties, poorten zijn voor multidimensionaal bewustzijn. Voel je een verlangen om zowel je verbinding met 'Moeder Aarde' als de Kosmos gelijktijdig open te laten gaan? Voel je dat je klaar bent om volledig in Meesterschap op Aarde aanwezig te zijn, dan is dit een prachtig moment van initiatie. Bijzonder krachtig.
Je zal ervaren dat in de dagen/maanden nadien enorme doorstroming ontstaat. Uiteindelijk gaat het om een Kosmische afspraak voor het her-activeren van je Goddelijke DNA - op cel-niveau. Kristalenergie als drager van Kosmisch Bewustzijn, Causaal Bewustzijn. Meer info..

Verlang je op een moeiteloze manier mee te 'surfen' op de meditatieve diepte van Bart en/of Janneke. Je zal zelf de diepte van je eigen 'wezen' kunnen ervaren. Een ervaring waar je nadien op terug kan vallen om zo je eigen verbinding met 'Zelf' verder aan te gaan.
Het is tevens een mooie uitnodiging om thuis je eigen meditatiepraktijk aan te vatten of verder te verdiepen.

Prijs: € 75,-

Tijd: 13:30 uur (mits anders aangegeven)

Duur: +/- 2 uur

Data: zie agenda

Onze mini-workshops sluiten nauw aan bij de beweging (proces) van het desbetreffende retreat.

Externe deelnemers zijn eveneens welkom (mensen die niet op retreat zijn), zie agenda.
De mini-workshops gaan van start met minimaal 4 deelnemers.
Wil je samen met een groep een mini-workshop beleven, we organiseren graag met je mee. (Er zijn nog meer workshops mogelijk:-)

Ps. Wij nemen de vrijheid om het onderwerp van de mini-workshop aan te passen waar nodig.

Katalpa Life Center is een heerlijke plek om te vertoeven. De omgeving straalt een bijzondere en rustgevende energie...

Posted by Nadine Hautem onย Tuesday, March 9, 2021