Dreamwalk to the Crystal Caves  - Inwijding

 

  • Hoe zou het zijn de kracht van pure kristal-energieën rechtstreeks op je te laten inwerken, als poorten naar hoger bewustzijn – Oorsprongsbewustzijn?
  • Hoe zou het voelen als deze kristalgrot-energieën in je eigen cellen je eigen kristallijne celstructuur zouden wakker maken zodat je DNA hoger gaat trillen – oorspronkelijk - verbonden met je eigen Godsbewustzijn?

In 2016 nam de opgevaren meester Saint Germain me mee naar de kristalgrotten. Het werd een diep ontroerende ervaring. Een wereld van immense kracht, puurheid en schoonheid ging open. Tegelijk was het voor mij ook een moment van herkenning – herinnering -  een inwijding in de ware zin van het woord.
Uit deze inwijding ontstonden in de periode tussen 2016 en 2018 de 21 kristalgrotelixirs oftewel Crystal Cave Elixirs.

De tijd is gekomen om ook jullie mee te nemen naar deze krachtplaatsen van immense schoonheid, puurheid en ‘herinnering’ aan hoe het was, bedoeld is te zijn en opnieuw zal zijn.
Want het is TIJD. Tijd om je oude verhaal los te laten, Tijd om ‘wakker’ te worden – diep vanbinnen, in je eigen Aarde, je eigen lichaam.

Tijdens deze ‘Dreamwalk’ die bedoeld is als een initiatie neem ik je mee met de oorspronkelijke energie en woorden van meester Saint Germain.
Je zal de kristalenergieën tot je laten komen zodat deze in jou specifieke poorten kunnen openen naar je eigen Godsbewustzijn.
Uit de 21 kristal-energieën zal er één kristalgrot specifiek tot jou spreken met een boodschap speciaal voor jou, nu, op dit moment in je leven.

Ontspannen liggend zal je al luisterend binnentreden in een wereld van schoonheid, kracht, oorspronkelijke puurheid.

Tijdens de afrondingsceremonie- zal je de trilling van de kristalgrot ook fysiek tot je kunnen nemen en krijg je de elixir mee die nu bij je past.


Als je je geroepen voelt, welkom!


Datum: Zondag 6 augustus
Tijd: 
+/- 20 – 22 uur  Katalpa Life Center (in de meditatieruimte boven)
Deelname:
€80  (inclusief elixir)

 

Ps. Er is eventueel mogelijkheid tot overnachting op de slaapzaal (€35)