GEZOCHT: 

Ondersteuners

 

Verlang je om een tijd lang de ‘wereld’ los te laten om je energie ten dienste te stellen van het Goddelijke (of zoals ze dit in India noemen Seva, het Goddelijke dienen door het verrichten van liefdevolle praktisch ondersteunende klussen op tempelplekken).
Verlang je een tijd lang de stilte op te zoeken en je innerlijk meer te openen voor je eigen intieme relatie met je essentie, door de stilte van de natuur en het contact met de pure energieen van onze plek.

En heb je ook energie over en zin om de plek mee mooier te maken en te houden?Fijn, wij zijn benieuwd!

In 2019 openden we het Katalpa Life Center op een eeuwenoude krachtplek in de Belgische Ardennen. Een Tempelplek, de thuisbasis voor Lichtzielen.

De afgelopen 3 jaren hebben we het centrum grotendeels gerenoveerd en nu vinden steeds meer mensen hun weg naar onze bijzondere plek en beschrijven hun ervaring als een waar Thuiskomen.  

HERINNEREN wie je écht bent en kiezen voor ontwaakt LEVEN ”, dit is de missie van het Katalpa Life Center.

Om deze missie verder vorm te geven en te belichamen is het voor ons belangrijk dat we deze zelf nog meer kunnen leven en dat er ruimte komt voor onze essentie, vandaar dat we nu onze plek openen voor iemand(en) die ons fysiek en praktisch kan ondersteunen.

Ondertussen staat er een tuin/tinyhuis van 20 m² en is de inrichting met een eigen woon- en slaapruimte, keukenblok, douche en droogtoilet in de maak. Dit op een prachtige plek achterin de tuin met uitkijk op de landerijen en de meer dan 600 jaar oude eik.

Periode: minimaal een maand
Uitwisseling: inwoning (op een tempelplek) en wekelijkse reflectie
Werkzaamheden (nader af te stemmen):
Tuin> grasmaaien, onkruid wieden, snoeien
Klussen> bijspringen bij klussen, verven
Moestuin> wieden, wateren, oogsten
Dieren> paarden voeren en mesten, kippen verzorgen, hond vermaken
Overig> wat er in het moment mag gebeuren

Dus heb je of jullie zin om een bijdrage te leveren aan dit Goddelijk project, de schouders eronder te zetten (Yang) in een goede balans met receptief ontspannen (Yin) en zo in een oase van schoonheid en harmonie aanwezig te zijn?

Je zult 3 - 4 uur per dag en 5 dagen in de week dienen. Je krijgt een groot deel vaste taken en daarnaast een aantal uren die flexibel inzetbaar zijn.
Wekelijks zitten we samen om de werkzaamheden te doorlopen en maken we ruimte voor je eigen proces en onze verbinding samen.

Een unieke kans om te ontwaken én bij te dragen aan een prachtig project voor de wereld!


Word je hier heel blij van en voel je in je hart de call?
Stuur dan even een mailtje (met foto) of een filmpje met je motivatie, voorstel ronde en jouw gewenste data naar ons en dan nemen we binnen twee weken contact met je op als we verder met je kennis willen maken.

 

Wellicht tot binnenkort,
Bart & Janneke