GEZOCHT: 

Seizoensgebonden ondersteuners (koppel)

 

Dus jullie zijn een praktisch, welwillend en aanpakkend stel? En vinden vreugde in het realiseren van werken in de tuin, bijspringen bij klusjes, het verzorgen van dieren en koken voor groepen? Fijn, wij zijn benieuwd!

In 2019 openden we het Katalpa Life Center op een eeuwenoude krachtplek in de Belgische Ardennen. Een Tempelplek, de thuisbasis voor Lichtzielen.

De afgelopen 3 jaren hebben we het centrum grotendeels gerenoveerd en nu vinden steeds meer mensen hun weg naar onze bijzondere plek en beschrijven hun ervaring als een waar Thuiskomen.  

“Volledig Ontwaken in Goddelijk Bewustzijn en dit Leven & Uitdrukken OP Aarde”, dit is de missie van het Katalpa Life Center.

Om deze missie verder vorm te geven en te belichamen is het voor ons belangrijk dat we deze zelf nog meer kunnen leven en dat er ruimte komt voor onze essentie, vandaar dat we nu onze plek openen voor een koppel die ons fysiek en praktisch kan ondersteunen.

Ondertussen wordt er voor jullie een tuin/tinyhuis van 20 m² neergezet met een eigen woon- en slaapruimte, keukenblok, douche en droogtoilet. Dit op een prachtige plek achterin de tuin met uitkijk op de landerijen en de meer dan 600 jaar oude eik.

Periode: april – oktober (6 mnd)
Uitwisseling: kost en inwoning (op een krachtplek) en wekelijkse reflectie
Werkzaamheden (nader af te stemmen):
Tuin> grasmaaien, onkruid wieden, snoeien
Moestuin> wieden, wateren, oogsten
Dieren> paarden voeren en mesten, kippen verzorgen, hond vermaken
Koken> voor groepen een paar keer per maand
Bureauwerk> in overleg
Retreatcentrum> gasten ontvangen, strijken, reorganiseren

Dus hebben jullie zin om jullie bijdrage te leveren aan dit Goddelijk project, de schouders eronder te zetten (Yang) in een goede balans met receptief ontspannen (Yin) en zo in een oase van schoonheid en harmonie aanwezig te zijn?

Je zult 4 uur per dag en 5 dagen in de week werken. Je krijgt een groot deel vaste taken en daarnaast een aantal uren die flexibel inzetbaar zijn.
Wekelijks zitten we samen om de werkzaamheden te doorlopen en maken we ruimte voor jullie eigen proces en onze verbinding samen.

Een unieke kans om te ontwaken én bij te dragen aan een prachtig project voor de wereld!


Worden jullie hier heel blij van en voel je in je hart de call?
Stuur dan even een mailtje (met foto) of een filmpje met een korte motivatie en voorstel ronde naar ons en dan nemen we binnen twee weken contact met je op als we verder met jullie kennis willen maken.

 

Wellicht tot binnenkort,
Bart & Janneke