Bijzonder overnachten in de 640 jaar oude eik


Op het terrein van Katalpa Life Center staat een boom. Niet zo maar een boom, maar een boom van meer dan 600 jaar oud. Een eik. Een heel wijze eik.

Deze wijze eik nodigt je uit in haar kamer. Om te overnachten in een hangbed, zachtjes deinend aan haar takken. In de natuur, veilig onder haar vleugels.

Geaard door haar verbinding met moeder Aarde. Verlicht door haar bladeren in de zon. Wijsheid zal door je heen spreken. En mogelijk krijg je bijzondere inzichten op vragen die in je leven. Bovenal .. in stilte Zijn en Genieten. Wat zal je heerlijk slapen.
Een ervaring om nooit te vergeten!

Mochten de weergoden de eik willen bewateren, dan hebben we uiteraard een plekje voor je binnen in het Katalpa Life Center :-)

Deze overnachtingen vallen onder het Time out-verblijf, hier lees je wat voor moois je kan verwachten!

 

Speciaal voor de maanden juli, augustus en september:

Wij bieden: We openen de komende maanden onze deuren voor wie verlangt om verbinding te maken met rust, schoonheid en stilte om zo de relatie met zijn/haar eigen essentie (en overvloed) te verdiepen.
We doen dit op een zeer toegankelijke en genereuze manier: ongeacht je verblijfsduur (weekend, mid-week of week) kan je nu voor een basisbedrag van €100 je Time out-verblijf boeken.
Waarom een basisbedrag vraag je je misschien af? Zo bevestig je je engagement en deze bijdrage is een tussenweg die meer veiligheid biedt dan wanneer we het geheel open laten.
We beschikken ook over privékamers en een gedeelde slaapruimte met 3 bedden (waar voldoende ruimte is om in je eigen energie te blijven). 
Je mag gebruik maken van het retreatcenter met eigen salon, bibliotheek en compleet ingerichte keuken. De meditatieruimte is ook vrij te gebruiken als deze niet in gebruik is.

Wij vragen: Aan het eind van je verblijf zitten we even samen en bepaal je zelf - in volledige vrijheid - in verbinding met je eigen genereuze aard - wat je wenst bij te dragen. Dus jij bepaalt jouw uiteindelijke prijs! Wat voor jou juist voelt, is goed voor ons. 

Is er geen ruimte meer in het boombed? Kijk dan onder verblijf boeken welke mogelijkheden er zijn voor een ´normaal´ bed.

Ilse en Bart-Jan delen hier hun ervaring met de wijze oude eik: