Welkom bij In Zelfliefde!

Wil jij je ook zeker en krachtig voelen, positief ZIJN vanuit je eigen bron van Liefde?

Als kind zijn we vaak groot gebracht met beloning van ´goed´ gedrag en afkeuring van ´slecht´ gedrag, daarom zoeken we vaak ons goedvoelen bij een ander of laten we het afhangen van de ander (buitenwereld).
Door het buiten jezelf te leggen blijf je echter voortdurend afhankelijk van die ander, de buitenwereld, je bent een speelbal van de buitenwereld.
Wil je graag zelf aan het roer van je leven komen? Neem dan zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk en laat de liefde in jezelf groeien.

Leer jezelf waarderen, leer vriendelijk worden voor jezelf, laat oude overtuigingen los, ontdek wat je bekrachtigt, wat je doet stralen en kom tot bloei!

Ontdek hoe heerlijk het is om de bron van liefde die je bent, weer voluit te voelen stromen .. van binnenuit!

 

Wil je jezelf in liefde ontmoeten in plaats van je telkens tegen te komen?  En verlang je naar iemand die je meeneemt op dit pad naar Zelfliefde? 

Voel je welkom! 
 

Ik begeleid je op een zachte, heldere en bevrijdende manier opdat je kan zijn wie je Echt Bent, stralend, krachtig, vertrouwvol en overstromend van Liefde!        

Janneke

Een diepgaande praktische 12 weken online training (of op papier) met theorie, geleide audio fragmenten, transformerende oefeningen ondersteund met tips, quotes en gedichten.