Nieuwjaars Retraite

datum nader te bepalen.

Wil jij het nieuwe jaar echt vertrouwvol en ontspannen ingaan? 

Zou je het fijn vinden om je te verbinden met een bewuste intentie voor een prachtig nieuw jaar? In verbondenheid met jezelf en gelijkgezinden?

 

 

Gun jezelf dan de tijd om naar onze plek te komen waar je rust, schoonheid, warmte en  bezieling kan ervaren!

Het centrum is gevestigd in een kasteelhoeve. Het is een oeroude geïnspireerde bronplek, teruggaand tot 1200, uitgekozen om zijn helende aard-energieën, waar de energetische kwaliteit uitnodigt tot verbinding met je diepere Zijn. De helende kwaliteiten brengen op natuurlijke wijze in balans wat uit balans is. Je ervaart er rust in je hoofd, het openen van je hart, een verdieping van de verbinding met je eigen lichaam. 

 

Wat staat er op het programma?

We blijven trouw aan onze Time-out formule waarbij je zelf helemaal vorm kan geven aan je dag. Er is voldoende ruimte om je eigen ding te doen, elkaar te ontmoeten, te delen, te lachen, kamp- of haardvuur, wandelen, schrijven, lezen, alleen of samen, .. alles is mogelijk. Niets moet, alles kan. Het is jouw tijd!

Wij openen ons retreatcenter voor je met zijn sfeervolle leefruimte, keuken, en een stijlvolle slaapruimte.
’s Morgens en ’s avonds bieden we een deelmoment aan waarbij je samen met anderen even ruimte maakt voor wat er in je leeft. Het ochtendmoment opent de dag, het avondmoment is de afronding.

Extra om het nieuwe jaar te vieren doen we een nieuwjaarsritueel in de tempel en/of bij de oude eik om uit te drukken wat 2021 mag brengen. We gaan helder het nieuwe jaar in! 

Een retraite om bezield het nieuwe jaar in te stappen, te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor ontspanning.

 

 

We helpen je om te ontspannen en je te verbinden met je gevoel en je eventuele diepere verlangens en intenties. Het bijzondere is dat je daar niet extra je best voor hoeft te doen maar dat het veel meer gaat over loslaten, over contact maken met je natuurlijke stroom en dat je ervaart hoe je je kunt laten leiden door je innerlijke stem wanneer je diepe vrede ervaart.

Zo ontstaat ruimte om ´als nieuw´ het nieuwe jaar in te gaan!

Aan het eind van je Nieuwjaars retraite ben je klaar om uitgerust, opgeladen, geïnspireerd het nieuwe jaar tegemoet te gaan. 2021 zal goed zijn!


En misschien heb je zin om nog eens terug te komen in de loop van 2021.
Je bent altijd welkom op onze bijzondere plek!

 

Er zijn maximaal 10 plaatsen. (6 plekken op privékamers en 4 plekken op de gezamenlijke slaapruimte).

Thuiskomen op een plek waar je nog niet eerder was. Heerlijk is dat. Bart en Janneke zorgen voor een omgeving waar je...

Posted by Van Hanne on Thursday, January 9, 2020