Time-out verblijf

vind de verstilling in jezelf

 

Heb je het gevoel dat je veel moet van jezelf of van je omgeving?

Dat je soms aan jezelf voorbij loopt?

Dat je het druk hebt, maar misschien niet met de dingen waar je hart echt sneller van gaat kloppen?

Heb je behoefte aan gelijkgestemden, dat mensen je echt zien?

Heb je behoefte aan een time out om weer echt te voelen wat belangrijk voor je is?

Verlang je naar meer verstilling en ruimte om tot rust te komen in jezelf?

Hoe zou het zijn om even alles los te laten? Een paar dagen naar een fijne plek te gaan, waar je volledig jezelf kan zijn, waar niets moet, en waar je helemaal je eigen flow kan volgen.
Een plek waar de stilte en de mensen je zullen inspireren. Een plek die je uitnodigt om je authentieke hartsverlangen weer te leven.

Time Out verblijf
We nodigen je uit voor een Time out-verblijf. Een paar dagen helemaal voor jezelf op het Katalpa Life Center. Om gewoon alleen maar te zijn. Niets te moeten en volledig tot ontspanning te komen. Met een vrije invulling van je dag. 

Hoe zou je dag er uit kunnen zien?

Je wordt uitgerust wakker met de vogelgeluiden op de achtergrond.
Je wandelt even naar buiten, door tuin en groet de paarden en de meer dan 600 jaar oude eik.
Je maakt een lekker ontbijtje, met verse eitjes van de kippen  voor jezelf klaar.

Dan komen we samen voor een deelronde waarin je op een authentieke manier, zonder dat je iets moet presteren of hoog houden, kan delen wat er in je omgaat.

Je stelt jezelf de vraag:  Hoe zit ik er bij, wat leeft er in mij? 

Door het delen in een veilige kring, omringd door anderen die je liefdevol verwelkomen, ervaar je dat je snel dichterbij jezelf komt. Dat je meer in contact met je lichaam, je verlangens. Het oordeelloos ontvangen worden, maakt dat je zelf ook liefdevoller kan omgaan met wat er in je leeft. Door alles volledig te omarmen ga je iedere dag meer ervaren dat het leven helemaal niet zo complex is. Deze eenvoud neem je dan mee de dag in.

Je maakt verbinding met de vraag: Wat heb ik vandaag nodig? Welke intentie heb ik voor de dag?
Van daaruit ontstaat je dag. En nu ben je vrij om je eigen pad te volgen.

Je kunt een mooi plekje opzoeken in de tuin, mediteren onder de eik of een inspirerend boek lezen uit onze uitgebreide bibliotheek. Wil je bewust contact maken met de aarde dan kun je er voor kiezen om mee te helpen in de tuin om zo het centrum nog mooier te maken. 

Je kunt ervoor kiezen om in je eigen stilte te blijven of om de verbinding aan te gaan met andere gasten. Heerlijk genieten van een lekker kopje kruidenthee uit eigen tuin, samen koken (als je dit wenst), of de dag afsluiten mijmerend rond het kampvuur, elkaar verhalen vertellend of juist genietend stilvallen. 

Ter afronding sluiten we samen de dag af met een korte deelronde, zodat je in rust je zalig comfortabele bedden kunt opzoeken. 

Heb je behoefte aan extra verdieping of begeleiding? We bieden je de mogelijkheid om coaching, massage/ healing, awakening of channelingssessies te doen (tegen betaling).

Aan het eind van je verblijf ga je opgeladen en geïnspireerd naar huis. Het Thuiskomen is begonnen en werkt nog lang na!
Je bent altijd opnieuw welkom om terug te keren naar onze bijzondere plek!

Ben je toe aan tijd voor jezelf? Kies hier je gewenste verblijf datum.

Time out-midweek 30 maart t/m 3 april 

Time out-week 30 maart t/m 5 april 

Time out-weekend 3 april t/m 5 april 

Time out-midweek 27 april t/m 1 mei

Time out-week 27 april t/m 3 mei

Time out-weekend 1 mei t/m 3 mei

Time out-midweek 8 juni t/m 12 juni

Time out-week 8 juni t/ m 14 juni

Time out-weekend 12 juni t/m 14 juni

Verblijven op het Katalpa Life Center, een bijzondere ervaring.

Opgaan in stilte - rust - verbinding.

Het Retreatcenter is gevestigd in een kasteelhoeve. Het is een oeroude geïnspireerde bronplek, teruggaand tot 1200, uitgekozen om zijn helende aard-energieën, waar de energetische kwaliteit uitnodigt tot verbinding met je diepere Zijn. De helende kwaliteiten brengen op natuurlijke wijze in balans wat uit balans is. Je ervaart er rust in je hoofd, het openen van je hart, een verdieping van de verbinding met je eigen lichaam. 

 

Overnachten in gedeelde slaapruimte of privékamer (meerprijs)

Je overnacht in de ruime gedeelde slaapruimte (tot 5 personen). Een schitterende natuurlijke zaal met heerlijke bedden. De slaapzaal is zo ingedeeld dat iedereen voldoende eigen ruimte heeft en ongestoord in zijn eigen energie kan slapen.
Of je verblijft (tegen meerprijs) in een splinternieuwe privékamer met een 1-persoonsbed en douche of toilet.

 

Gedurende je Time out-verblijf zorg je zelf voor je maaltijden. De ruime gastenkeuken is beschikbaar voor gezamenlijk gebruik. Op 2 km is een supermarkt met een ruim aanbod van bio- en kwaliteitsvolle producten ... heerlijk genieten!  En verder kun je vrij beschikken over de salon en eetruimte, voorzien van haardvuur, zithoek en uitgebreide bibliotheek. Ook de tuin is open voor onze gasten.