Nieuwjaars Retraite

Purification & Relaxation

Wil jij het nieuwe jaar echt vertrouwvol en ontspannen ingaan? 

Zou je het fijn vinden om je te verbinden met een bewuste intentie voor een prachtig nieuw jaar? In verbondenheid met jezelf en gelijkgezinden?

Genietend, zuiverend, ontspannen en puur.
Onder begeleiding van Bart & Janneke

 

 

Gun jezelf dan de tijd om naar onze plek te komen waar je rust, schoonheid, warmte en  bezieling kan ervaren!

Het centrum is gevestigd in een kasteelhoeve. Het is een oeroude geïnspireerde bronplek, teruggaand tot 1200, uitgekozen om zijn helende aard-energieën, waar de energetische kwaliteit uitnodigt tot verbinding met je diepere Zijn. De helende kwaliteiten brengen op natuurlijke wijze in balans wat uit balans is. Je ervaart er rust in je hoofd, het openen van je hart, een verdieping van de verbinding met je eigen lichaam. 

Tijdens het programma begeleiden we je met  stilte- en geleide meditaties, lichaamswerk, liefdevol samenzijn, stiltemomenten, healingsceremonie, intentiebegeleiding. 

Het lichaam ondersteunen we door bewust te kiezen voor zuiverende voeding (sappen, soepen, ..) opdat het de oude ballast van het oude jaar kan loslaten en in een hogere trilling het nieuwe jaar kan aanvatten.

Daarnaast is er ruimte voorzien om je eigen ding te doen, elkaar te ontmoeten, te delen, te lachen, kamp- of haardvuur, wandelen, schrijven, lezen, alleen of samen, .. alles is mogelijk.

 

Een retraite om bezield het nieuwe jaar in te stappen, te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor zuivering en ontspanning.

 

 

We helpen je om te ontspannen en je te verbinden met je gevoel en je eventuele diepere verlangens en intenties. Het bijzondere is dat je daar niet extra je best voor hoeft te doen maar dat het veel meer gaat over loslaten, over contact maken met je natuurlijke stroom en dat je ervaart hoe je je kunt laten leiden door je innerlijke stem wanneer je diepe vrede ervaart.

Zo ontstaat ruimte om ´als nieuw´ het nieuwe jaar in te gaan!

Aan het eind van je Nieuwjaars retraite ben je klaar om uitgerust, opgeladen, geïnspireerd het nieuwe jaar tegemoet te gaan. 2021 zal goed zijn!


En misschien heb je zin om nog eens terug te komen in de loop van 2021.
Je bent altijd welkom op onze bijzondere plek!

 

Data: 1 januari 15 uur t/m 3 januari 17 uur

Kosten: €325,- all in (*)

Programma:

Vrijdag 1 januari

15 uur toekomen

16 uur welkom heten + verdere info

18 uur diner soep

19 - 21 uur programma

Zaterdag 2 januari

8:30 uur beweging

9 uur ontbijt sap

10 - 13 uur programma

13 uur lunch soep & sap

Vrije middag

18 uur diner soep

19 - 20 uur programma

Zondag 2 januari

8:30 uur beweging

9 uur ontbijt sap

10 - 13 uur programma

13 uur lunch soep & sap

Vrije middag

16 -17 uur programma

17 uur uitzwaaien

(*) Overnachtingen + programma begeleiding + sap en soep menu 

 

Dit retraite heeft een reinigende functie, we serveren dan dus ook alleen thee, (verse) sappen en soepen. 

Thuiskomen op een plek waar je nog niet eerder was. Heerlijk is dat. Bart en Janneke zorgen voor een omgeving waar je...

Posted by Van Hanne onย Thursday, January 9, 2020