Kerst Retraite

Vier je eigen geboorte op aarde

 

Wil je graag kerst vieren in verbondenheid met jezelf en gelijkgezinden?

Zou je het fijn vinden om stil te staan bij de kerstgedachte?

Stilstaan bij jouw geboorte op aarde?

 

 

Gun jezelf dan de tijd om naar onze plek te komen waar je rust, schoonheid, warmte en  bezieling kan ervaren!

We helpen je om te ontspannen en je te verbinden met je gevoel en je eventuele diepere verlangens en intenties. Het bijzondere is dat je daar niet extra je best voor hoeft te doen maar dat het veel meer gaat over loslaten, over contact maken met je natuurlijke stroom en dat je ervaart hoe je je kunt laten leiden door je innerlijke stem wanneer je diepe vrede ervaart.

Zo ontstaat ruimte voor jou, wie jij werkelijk bent!

 

Wat staat er op het programma?

We blijven trouw aan onze Time-out formule waarbij je zelf helemaal vorm kan geven aan je dag. Er is voldoende ruimte om je eigen ding te doen, elkaar te ontmoeten, te delen, te lachen, kamp- of haardvuur, wandelen, schrijven, lezen, alleen of samen, .. alles is mogelijk.
Niets moet, alles kan. Het is jouw tijd!

Wij openen ons retreatcenter voor je met zijn sfeervolle leefruimten, ruime volledig ingerichte keuken, heerlijke tuin en stijlvolle kamers.
’s Morgens en ’s avonds bieden we een verdiepingsmoment aan waarbij je samen met anderen even ruimte maakt voor wat er in je leeft. Het ochtendmoment opent de dag, het avondmoment is de afronding.

Extra om jezelf te vieren doen we een Vierritueel in de tempel en/of bij de oude eik om te eren wie je bent!

Een retraite om bewust even stil te staan, te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor ontspanning.

 

Je kan kiezen om in je eigen stilte te blijven. Je kan ook verbinding aangaan met de andere gasten. Heerlijk genieten van een lekker kopje kruidenthee uit eigen tuin, ontspannen in de relaxruimte, samen koken (als je dit wenst), of de dag afsluiten mijmerend rond het kampvuur, elkaar verhalen vertellend, genietend stilvallen.

Heb je behoefte aan extra verdieping of doorstroming?
We bieden je de mogelijkheid om (paarden)coaching, massage, healing, awakening of channelingssessies te doen (tegen betaling).

Het centrum is gevestigd in een kasteelhoeve. Het is een oeroude geïnspireerde bronplek, teruggaand tot 1200, uitgekozen om zijn helende aard-energieën, waar de energetische kwaliteit uitnodigt tot verbinding met je diepere Zijn. De helende kwaliteiten brengen op natuurlijke wijze in balans wat uit balans is. Je ervaart er rust in je hoofd, het openen van je hart, een verdieping van de verbinding met je eigen lichaam. 

 

Aan het eind van je Kerst retraite ben je klaar om uitgerust, opgeladen, geïnspireerd het nieuwe jaar tegemoet te gaan :-)

 

Praktisch:

Maandag 20 december 15 uur t/ m vrijdag 24 december 15 uur.

Kosten €390 (incl. kerstlunch)

Er zijn maximaal 8 plaatsen. (6 plekken op privékamers en 2 plekken op de gezamenlijke slaapruimte).

Gedurende dit retraite zorg je zelf voor je (vegetarische) maaltijden, de ruime volledig ingerichte gastenkeuken is beschikbaar voor gezamenlijk gebruik.