Het centrum heeft een prachtige praktijkruimte waar de volgende individuele sessie kunnen plaatsvinden:

  • Coaching
  • Awakening
  • Healing
  • Massage
  • Channeling
  • Paardencoaching

Coaching

Het doel van coaching is om je te ondersteunen in je persoonlijke groeiproces of project met praktisch gerichte imput. Dit kan zijn aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen (oa. NLP-oefeningen, Transactionele analyse, psycho-energetische technieken, meditaties, gerichte vraagstelling, ..) en veelal ook door intens naar je te luisteren en in te voelen waar je precies zit en wat je nodig hebt.
Aan het eind van het coachingsgesprek geven we je een opdracht mee waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Tijdens het opvolggesprek bekijken we samen waar je staat, hoe je gegroeid bent, waar je nog tegen aanloopt en wat nodig is om weer een stap verder gaan.
Coaching is een heel praktische aanpak, die inzichten vertalen in actie. Waardoor je stap voor stap je doelen en dromen realiseert.
Coachings kunnen eenmalig zijn maar krijgen diepgaande impact indien ze deel uitmaken van een begeleidingstraject.  
Ook voor koppels.

Healing

Waar woorden tekort schieten en energie in het lichaam in beweging dient te worden gebracht is healing aangewezen. Hier ga je ontspannen op de massagetafel liggen, je hoeft verder niets te doen, enkel te genieten. Je krijgt een dekentje over je zodat je comfortabel warm ligt. Het proces doorloopt een aantal stappen: gronding, zuivering van de energetische lagen en lichamen, verbinding met aarde en hemel, verbinding met Hoger Zelf en begidsing.
Soms komen er woorden van troost, inspiratie of bekrachtiging door. Bij momenten is er fysieke aanraking, dan weer een werken in meer subtiele energielagen buiten het fysieke lichaam. We ronden telkens af met het opvullen van het lichaam met supra-mentale (heel hoog trillende zuivere kosmische) energie en een verankering in gronding in het fysieke lichaam via de voeten. Nu krijg je nog even tijd om rustig bij jezelf na te genieten. Soms is het goed om kort even uit te wisselen. Soms volstaat de ervaring.
Healing is diepgaand transformerend en wordt als heel helend en weldadig ontspannend ervaren.

Awakening

Hier staat invoelend luisteren centraal. Jij vertelt je verhaal, je zoeken. Je deelt je vragen en mogelijk je gevoelens van angst, onzekerheid, strijd. Ergens in het verhaal/proces ontstaat er een ruimte waarbinnen heel gerichte (meestal gechannelde) informatie wordt aangeboden die inwerken als een eye-opener ofwel diepe herkenning oproepen. Alsof je het al heel lang wist, maar je er nu opeens bewust van wordt. We spreken over Awakening omdat het als het ware een wakker worden is van een reeds aanwezig innerlijk weten.
In tegenstelling tot coaching is awakening éénmalig. Het kan echter dat een coachingstraject plots uitmondt in een awakening-sessie.
Awakening heeft met Essentie te maken, het is een Bron-ervaring.
De inwerking is diepgaand, enorm bekrachtigend en voor velen een fundamenteel keerpunt in hun leven.

Massage

Liggend op de tafel, ontspannen, comfortabel en aangenaam warm. Tijd om je te laten verwennen, je lichaam een liefdevol bad van helende aanraking te gunnen. We gebruiken geurloze amandelolie of zuivere biologische etherische oliën met diverse kwaliteiten. Naast ontspanning kan het ook versterkend zijn, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is. De massage zelf is dan weer krachtig, dan weer heel zacht. 
Massage is heel belangrijk voor een goede lichaamshygiëne en voor emotioneel evenwicht.
Maandelijks massage ontvangen is in deze tijd van intense transformatie noodzakelijk om in evenwicht te blijven. Je laten masseren is een weldaad voor je lichaam en je geest. Pure Zelfliefde!

Channelling

Channelling of Kanaliseren is het openen van een rechtstreeks kanaal voor wijsheid en liefde. In dit proces opent Bart zich voor de gids, meester of engel die zich aandient en geeft zowel energetisch als mondeling door wat er wil doorkomen.
Als je voelt dat je vast zit, concrete informatie of inzichten nodig hebt om keuzes te maken, of gewoon omdat je de voeling kwijt bent met je essentie, dan is channelling een gepaste optie.
Hoe verloopt het proces concreet? Je komt met een lijstje van specifieke of algemene vragen. Bart opent de ‘lijn’. Je ontvangt eerst een algemene inspiratie van de gids die zich op dat moment aandient, dat kan ook je eigen Hogere Zelf zijn. Nadien is er ruimte voor je vragen. Telkens wanneer je een vraag stelt komt er een gechanneld antwoord door. De sessie duurt ongeveer ½ uur. Je kan de sessie opnemen en eventueel uitschrijven.

Paardencoaching

Paarden zijn zeer bewuste wezens die je op een heel spontane manier terugspiegelen hoe je in het leven staat. Paarden ‘kijken’ voorbij je mentale en wijzen je op je diepere patronen. De interactie die er tussen jou en hen (Nin͂o en Pike) ontstaat zal je duidelijk maken wat je leerpunt of volgende stap is. Je kan ook met een concrete vraag komen (bv. is deze keuze voor mij een goede?), de paarden zullen je onomwonden antwoorden.
Janneke heeft jarenlang een diepgaande kennis opgebouwd over paardengedrag en gebruikt deze achtergronden om voor jou de concrete interactie met de paarden te vertalen in verstaanbare mensentaal.
Alleen al met de paarden Zijn heeft een helende rustgevende en bekrachtigende inwerking op je. Pike en Nin͂o zijn heel verschillend van karakter en reiken ieder hun eigen kwaliteiten aan. Pike is rustig, evenwichtig en wijs, Nin͂o speels, nieuwsgierig, eigenzinnig en ingenieus.
Kom de helende inwerking ervaren in een sessie Paardencoaching.

Helend lichaamswerk

Soms is een woord voldoende om energie in beweging te brengen, een zachte aanraking, een liefdevolle massage. Soms dient er dieper ingewerkt te worden op het lichaam, Zeker in deze tijd van grote transformatie is het belangrijk om ook lichamelijk te werken aan vrijzetting en integratie op celniveau. Energie wordt vastgehouden in bepaalde zones van het lichaam waardoor spanning opbouwt en angst toeneemt. Vrouwen hebben vaak schuld en schaamtegevoelens vastgezet rond de bekkenzone waardoor de aarde-kracht en vuurenergie geblokkeerd zit. Tijdens een sessie helend lichaamswerk brengen we diepe doorstroming van energie in het lichaam tot stand, liggend op een matras. Soms in combinatie met beweging. Soms in stille omhulling.  Iedere sessie is anders, doch voor veel mensen wordt het als 'thuis-komen' en 'Bevrijdend' ervaren.

  

Kosten voor de gasten van het Katalpa Life Center:
€ 75 / sessie

Afspraak maken buiten je verblijf:
stuur een mailtje met je voorkeursdata naar mail@katalpa.be

Ik heb mogen deelnemen aan de zomer-werk retreat week. Katalpa heb ik ervaren als een krachtplaats waar een prachtig...

Posted by Silvia Voorspuij on Sunday, August 9, 2020