Hoe zou je dag er uit kunnen zien?

Je wordt uitgerust wakker met vogelgeluiden op de achtergrond.
Je wandelt even naar buiten, door de tuin, groet de paarden en de meer dan 600 jaar oude eik.
Je maakt jezelf een lekker ontbijtje, bijvoorbeeld met verse eitjes van de kippen.

Je neemt dan de ruimte om helemaal aanwezig met jezelf te Zijn, bijvoorbeeld in de alignment room.
In stilte voel je wat er in je leeft, zonder oordeel, open, ontvankelijk, je laat je energie stromen, doorstromen.
Van hieruit voel je vanzelf waarheen je verlangen gaat.
Iedere ochtend om 11 uur maken we ruimte voor de hartcirkel. Een moment van verdieping in meditatie of beweging. Ook is er ruimte om te delen hoe het nu met je gaat.
Je deelt op een authentieke manier, zonder dat je iets moet presteren of hoog houden, je mag er helemaal zijn, met alles wat er op dat moment in je leeft .. dit voelen is essentie leven!  

Door het delen in een veilige kring, omringd door anderen die je liefdevol verwelkomen, ervaar je dat je snel dichter bij jezelf komt. Dat je meer in contact komt met je lichaam, je gevoelens, je verlangens. Het oordeelloos ontvangen worden, maakt dat je zelf ook liefdevoller kan omgaan met wat er in je leeft. Door alles volledig te omarmen ga dag na dag steeds dieper ervaren dat eenvoud de essentie van het échte leven is.

Met een gevoel van eenvoud ga je verder de dag in. Je energie en verlangen wijzen je de weg. Je kan ook even de tijd nemen om je intentie voor die dag te voelen, waarna je ruimte maakt om deze te laten vorm-krijgen of zich aan je te laten ontvouwen.

Je kunt een mooi plekje opzoeken in de tuin, mediteren onder de meer dan 600 jaar oude wijze eik of een inspirerend boek lezen uit onze uitgebreide bibliotheek.
Wil je bewust contact maken met de aarde dan kun je er voor kiezen om mee te helpen in de tuin om zo het centrum nog mooier te maken. 

Je kan ook mee genieten van wat Janneke en Bart 'Essential Living' noemen, leven vanuit je essentie. Met eigen ogen zie en ervaar je dat het mogelijk is het leven te leven waartoe je geroepen bent en waar je hart werkelijk blij van wordt.
We reiken gaandeweg stapstenen aan naar een nieuwe vervullende werkelijkheid.

Je kan er ook voor kiezen om in je eigen stilte te blijven of om juist verbinding aan te gaan met eventuele andere gasten.
Heerlijk genieten van een lekker kopje kruidenthee uit eigen tuin, samen koken (als je dit wenst), of de dag afsluiten mijmerend rond het vuur, genietend stilvallen. 
Of kies je om nog even door de tuin lopen, een boekje te lezen in ons prieeltje, liggend in de hangmat of in het gras, in verwondering kijkend naar de ondergaande zon, de sterrenhemel, kuierend tussen de fruitbomen, luisterend naar de grazende paarden om dan je heerlijke bedje op te zoeken.

Je merkt het, de ruimte en bedding is er waarin veel mogelijk is, doch niets moet!  

Helemaal écht ruimte voor je-zelf!

 

Buiten Loungeruimte

Kampvuur

Lieve knuffelhond Pyna

Healing van Bart

Edelstenen cirkel

Relaxen in de hangmat

Liefdescirkel

Hangstoel in de eik

600 jaar oude wijze eik

Uitgebreide bibliotheek

Massage in de praktijk

Samen Zijn

De barrel sauna

Kaarten trekken