Individuele sessies

 

Het centrum heeft een prachtige praktijkruimte waar we volgende individuele sessies aanbieden:

  • Coaching  (praktische input bij levensvragen)
  • Channeling (energetisch ingevoelde overdracht vanuit de Bron)
  • Healing (energetische verbinding, uitlijning en doorstroming)
  • Massage (je laten raken in liefdevolle aandacht)
  • Paardenspiegeling (paarden tonen je hoe je in de wereld staat)

 

De individuele sessies zijn eenvoudig en krachtig. Ze gaan naar de kern.
Ze staan in het teken van de missie van onze plek: 
“Ontwaken in Goddelijk Bewustzijn en dit Leven & Uitdrukken OP Aarde”

 

Coaching (met Janneke of Bart)

Het doel van coaching is om je te ondersteunen in je persoonlijke groeiproces naar Goddelijkheids-ontwaken en activatie. Soms denk je dat je vastzit in het verleden (een oud patroon) maar ben je veel dichter bij innerlijke vrijheid dan je zelf wil geloven. We voelen samen in wat er in beweging wil komen. We doen wellicht een ervaringsgerichte oefening zodat je het ook lichamelijk kan integreren en ervaren. 
Je krijgt praktische input en tools mee indien nodig. 
Aan het eind van het coachingsgesprek geven we je wellicht een opdracht mee om verder te verdiepen en te verankeren. 
Indien nodig en gewenst kan er nadien een opvolgcoaching ingepland worden: samen kijken we waar je staat, hoe je gegroeid bent, waar je nog tegen aanloopt en wat nodig is om weer een stap verder gaan.
Coaching is een heel praktische aanpak, die inzichten vertalen in actie. Zo krijgt jouw hartsverlangen stap voor stap vorm.
Coachings kunnen eenmalig zijn maar krijgen diepgaande impact indien ze deel uitmaken van een begeleidingstraject.  

Healing (met Bart)

Waar woorden tekort schieten en energie in het lichaam in beweging dient te worden gebracht is healing aangewezen. Hier ga je ontspannen op een matras liggen, je hoeft verder niets te doen, enkel te genieten. Je krijgt een dekentje over je zodat je comfortabel warm ligt. Het proces doorloopt een aantal stappen: gronding, zuivering van de energetische lagen en lichamen, verbinding met aarde en hemel, verbinding met Hoger Zelf en begidsing.
Soms komen er woorden van troost, inspiratie of bekrachtiging door. Bij momenten is er fysieke aanraking, dan weer een werken in meer subtiele energielagen buiten het fysieke lichaam. We ronden telkens af met het opvullen van het lichaam met supra-mentale (heel hoog trillende zuivere kosmische) energie en een verankering in gronding in het fysieke lichaam via de voeten. Nu krijg je nog even tijd om rustig bij jezelf na te genieten. Soms is het goed om kort even uit te wisselen. Soms volstaat de ervaring.
Healing is diepgaand transformerend en wordt als heel helend en weldadig ontspannend ervaren.

Massage (met Janneke)

Liggend op de massagetafel, ontspannen, comfortabel en aangenaam warm. Tijd om je te laten verwennen, je lichaam een liefdevol bad van helende aanraking te gunnen. We gebruiken amandelolie met zuivere etherische oliën met diverse kwaliteiten. Naast ontspanning kan het ook versterkend zijn, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is. De massage is geen klassieke massage, gericht op het losmaken van de spieren, doch veel subtieler, een liefdevol aanraken en geraakt worden. Het lichaam opent zich, misschien komen er woorden of velden van inspiratie door. Misschien is er de woordenloze diepe verwondering.
Tijdens de massage kunnen er intuitief edelstenen gebruikt worden en ontvang je een inspirerende boodschap van de engelen of anderen ‘aanwezigen’.
Pure Zelfliefde!

Paardenspiegeling (met Janneke)

Paarden zijn zeer bewuste wezens die je op een heel spontane manier terugspiegelen hoe je in het leven staat. Paarden ‘kijken’ voorbij je mentale en wijzen je op je diepere patronen. De interactie die er tussen jou en hen (Nin͂o en Pike) ontstaat zal je duidelijk maken wat je leerpunt of volgende stap is. Je kan ook met een concrete vraag komen (bv. is deze keuze voor mij een goede?), de paarden zullen je onomwonden antwoorden.
Janneke heeft jarenlang een diepgaande kennis opgebouwd over paardengedrag en gebruikt deze achtergronden om voor jou de concrete interactie met de paarden te vertalen in verstaanbare mensentaal.
Alleen al met de paarden Zijn heeft een helende rustgevende en bekrachtigende inwerking op je. Pike en Nin͂o zijn heel verschillend van karakter en reiken ieder hun eigen kwaliteiten aan. 
Kom de helende inwerking ervaren in een sessie Paardenspiegeling.

Channeling (met Bart)

In stilte verbinden we ons met het wijsheidsveld dat de aanwezige gidsen, engelen, begeleiders voor ons openen. Je zal ervaren dat er een ruimer veld opengaat waarbij je zelf dieper kan gaan voelen wat écht aan de orde is nu. Bart maakt verbinding met de wijsheid van het Hogere Zelf. Soms komen er specifieke boodschappen door, soms komt de informatie door in de vorm van energiepakketjes die Bart dan vertaalt naar begrijpbare woorden. Als je hoofd het niet meer weet en je je diepere zelf aan het woord wil laten, is een channeling een goede optie. Je zal antwoorden krijgen op vragen die nu relevant voor je zijn.

 

Hoe een sessie bij Bart verloopt ..

We starten vijf minuten in stilte, zittend tegenover elkaar. Vanuit de stilte maakt Bart verbinding met je Hogere Zelf en stemt met de Gidsen en Healinghelpers af welke de hoogste intentie is voor dat moment. Ook volgt er een beknopte energetische reading.
De essentie wordt gedeeld waarna een korte uitwisseling volgt. De sessie gaat dan verder in de passende vorm die samen overeengekomen wordt: healing, lichaamswerk, channeling, meditatief verdiepen, praktisch coachen, .. we volgen de energetische flow van het moment. 
Mogelijk ontstaat er ergens in het verhaal/proces een ruimte waarbinnen heel gerichte (meestal gechannelde) informatie wordt aangeboden die kan inwerken als een eye-opener ofwel diepe herkenning oproept. Soms kan een sessie tot een Awakening leiden omdat het als het ware een wakker worden is van een reeds aanwezig innerlijk weten. Awakening heeft met Essentie te maken, het is een Bron-ervaring. Uiteindelijk staat elke sessie ten dienste van de Bron op Aarde brengen.

 

Hoe een sessie bij Janneke verloopt ..

Vooraf of tijdens je retreat is helder waar jij behoefte aan hebt. Word je naar de paarden getrokken, vraagt je lichaam om aanraking of bekrachtiging of kan je wel wat inzichten of tools gebruiken op het gebied van Zelfliefde tijdens een coaching?
Afhankelijk van waar je voor kiest, ontvangt Janneke je in een liefdevol veld. Ze stemt af met haar Lichtkanaal en laat intuïtief stromen (in woorden, aanraking, geur, met muziek of bepaalde handelingen) wat er juist is op dat moment.
Op de massagetafel kom je helemaal bij jezelf, tijdens een coaching worden zaken helder en/of eenvoudig en de paarden weten altijd exact het juiste aan te bieden wat er op dat moment nodig is.

Kosten:
€ 80 / sessie

Ik heb mogen deelnemen aan de zomer-werk retreat week. Katalpa heb ik ervaren als een krachtplaats waar een prachtig...

Posted by Silvia Voorspuij on Sunday, August 9, 2020