Privésessies

 

Het centrum heeft een prachtige praktijkruimte en meditatieruimte waar de volgende individuele sessie kunnen plaatsvinden:

  • Coaching  (praktische input bij levensvragen)
  • Healing (energetische verbinding, uitlijning en doorstroming)
  • Massage (je laten raken in liefdevolle aandacht)
  • Paardenspiegeling (paarden tonen je hoe je in de wereld staat)
  • Helend lichaamswerk (durven voelen en opengaan)

 

De individuele sessies staan altijd in het teken van de missie van het  Katalpa Life Center: 
   “Volledig Ontwaken in Goddelijk Bewustzijn en dit Leven & Uitdrukken OP Aarde”

 

NB. We geven er de voorkeur aan om onze privésessies aan te bieden aan mensen die op onze plek verblijven of verbleven hebben. Het verblijf opent zoveel meer mogelijkheden die ondersteunend zijn bij de ontplooieng van je hoogste potentieel. Een privésessie is gedragen door het veld en kan diepgaand inwerken als je langer bij ons verblijft.

 

Coaching (met Janneke of Bart)

Het doel van coaching is om je te ondersteunen in je persoonlijke groeiproces naar Goddelijkheids-ontwaken en activatie. Coaching geeft je praktische input en tools mee. We werken met ervaringsgerichte oefeningen (oa. NLP-oefeningen, Transactionele analyse, psycho-energetische technieken, meditaties, gerichte vraagstelling, ..) en veelal ook door intens naar je te luisteren en in te voelen waar je precies zit en wat je nodig hebt.
Aan het eind van het coachingsgesprek geven we je wellicht een opdracht mee waarmee je zelfstandig aan de slag gaat.
Indien nodig en gewenst kan er nadien een opvolgcoaching ingepland worden: samen kijken we waar je staat, hoe je gegroeid bent, waar je nog tegen aanloopt en wat nodig is om weer een stap verder gaan.
Coaching is een heel praktische aanpak, die inzichten vertalen in actie. Waardoor stap voor stap je hartsverlangen vorm krijgt.
Coachings kunnen eenmalig zijn maar krijgen diepgaande impact indien ze deel uitmaken van een begeleidingstraject.  

Healing (met Bart)

Waar woorden tekort schieten en energie in het lichaam in beweging dient te worden gebracht is healing aangewezen. Hier ga je ontspannen op een matras liggen, je hoeft verder niets te doen, enkel te genieten. Je krijgt een dekentje over je zodat je comfortabel warm ligt. Het proces doorloopt een aantal stappen: gronding, zuivering van de energetische lagen en lichamen, verbinding met aarde en hemel, verbinding met Hoger Zelf en begidsing.
Soms komen er woorden van troost, inspiratie of bekrachtiging door. Bij momenten is er fysieke aanraking, dan weer een werken in meer subtiele energielagen buiten het fysieke lichaam. We ronden telkens af met het opvullen van het lichaam met supra-mentale (heel hoog trillende zuivere kosmische) energie en een verankering in gronding in het fysieke lichaam via de voeten. Nu krijg je nog even tijd om rustig bij jezelf na te genieten. Soms is het goed om kort even uit te wisselen. Soms volstaat de ervaring.
Healing is diepgaand transformerend en wordt als heel helend en weldadig ontspannend ervaren.

Massage (met Janneke)

Liggend op de massagetafel, ontspannen, comfortabel en aangenaam warm. Tijd om je te laten verwennen, je lichaam een liefdevol bad van helende aanraking te gunnen. We gebruiken amandelolie met zuivere etherische oliën met diverse kwaliteiten. Naast ontspanning kan het ook versterkend zijn, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is. De massage is geen klassieke massage, gericht op het losmaken van de spieren, doch veel subtieler, een liefdevol aanraken en geraakt worden. Het lichaam opent zich, misschien komen er woorden of velden van inspiratie door. Misschien is er de woordenloze diepe verwondering.
Tijdens de massage kunnen er intuitief edelstenen gebruikt worden en ontvang je een inspirerende boodschap van de engelen of anderen ‘aanwezigen’.
Pure Zelfliefde!

Paardenspiegeling (met Janneke)

Paarden zijn zeer bewuste wezens die je op een heel spontane manier terugspiegelen hoe je in het leven staat. Paarden ‘kijken’ voorbij je mentale en wijzen je op je diepere patronen. De interactie die er tussen jou en hen (Nin͂o en Pike) ontstaat zal je duidelijk maken wat je leerpunt of volgende stap is. Je kan ook met een concrete vraag komen (bv. is deze keuze voor mij een goede?), de paarden zullen je onomwonden antwoorden.
Janneke heeft jarenlang een diepgaande kennis opgebouwd over paardengedrag en gebruikt deze achtergronden om voor jou de concrete interactie met de paarden te vertalen in verstaanbare mensentaal.
Alleen al met de paarden Zijn heeft een helende rustgevende en bekrachtigende inwerking op je. Pike en Nin͂o zijn heel verschillend van karakter en reiken ieder hun eigen kwaliteiten aan. 
Kom de helende inwerking ervaren in een sessie Paardenspiegeling.

Helend lichaamswerk (met Bart of Janneke)

Soms is een woord voldoende om energie in beweging te brengen, een zachte aanraking, een liefdevolle massage. Soms dient er dieper ingewerkt te worden op het lichaam, Zeker in deze tijd van grote transformatie is het belangrijk om ook lichamelijk te werken aan vrijzetting en integratie op celniveau. Energie wordt vastgehouden in bepaalde zones van het lichaam waardoor spanning opbouwt en angst toeneemt. Vrouwen hebben vaak schuld en schaamtegevoelens vastgezet rond de bekkenzone waardoor de aarde-kracht en vuurenergie geblokkeerd zit.
Mannen zitten soms sterk in hun hoofd en durven onvoldoende vertrouwen op de wijsheid van hun lichaam.
Tijdens een sessie helend lichaamswerk brengen we diepe doorstroming van energie in het lichaam tot stand, liggend op een matras. Soms in combinatie met beweging. Soms in stille omhulling. Iedere sessie is anders. Voor veel mensen wordt de sessie als 'thuis-komen' en 'Bevrijdend' ervaren. 

 

Hoe een sessie bij Bart verloopt ..

We starten vijf minuten in stilte, zittend tegenover elkaar. Vanuit de stilte maakt Bart verbinding met je Hogere Zelf en stemt met de Gidsen en Healinghelpers af welke de hoogste intentie is voor dat moment. Ook volgt er een beknopte energetische reading.
De essentie wordt gedeeld waarna een korte uitwisseling volgt. De sessie gaat dan verder in de passende vorm die samen overeengekomen wordt: healing, lichaamswerk, channeling, meditatief verdiepen, praktisch coachen, .. we volgen de energetische flow van het moment. 
Mogelijk ontstaat er ergens in het verhaal/proces een ruimte waarbinnen heel gerichte (meestal gechannelde) informatie wordt aangeboden die kan inwerken als een eye-opener ofwel diepe herkenning oproept. Soms kan een sessie tot een Awakening leiden omdat het als het ware een wakker worden is van een reeds aanwezig innerlijk weten. Awakening heeft met Essentie te maken, het is een Bron-ervaring. Uiteindelijk staat elke sessie ten dienste van de Bron op Aarde brengen.

 

Hoe een sessie bij Janneke verloopt ..

Vooraf of tijdens je retreat is helder waar jij behoefte aan hebt. Word je naar de paarden getrokken, vraagt je lichaam om aanraking of bekrachtiging of kan je wel wat inzichten of tools gebruiken op het gebied van Zelfliefde tijdens een coaching?
Afhankelijk van waar je voor kiest, ontvangt Janneke je in een liefdevol veld. Ze stemt af met haar Lichtkanaal en laat intuïtief stromen (in woorden, aanraking, geur, met muziek of bepaalde handelingen) wat er juist is op dat moment.
Op de massagetafel kom je helemaal bij jezelf, tijdens een coaching worden zaken helder en/of eenvoudig en de paarden weten altijd exact het juiste aan te bieden wat er op dat moment nodig is.

Kosten:
€ 75 / sessie

Ik heb mogen deelnemen aan de zomer-werk retreat week. Katalpa heb ik ervaren als een krachtplaats waar een prachtig...

Posted by Silvia Voorspuij on Sunday, August 9, 2020