Groeiweek voor (bewuste) jongeren

In hartje zomer komen we samen op een plek waar alles je helpt om heel eenvoudig dicht bij jezelf te komen. Weg van de drukte van de wereld, dicht bij de natuur, dieren .. en samen met fijngevoelige lieve jongeren!

Samenkomen om jezelf nog beter te leren kennen, jezelf te voelen, ontdekken wie je bent, wat je verlangt, waar je hart naar verlangt.

Leeftijdsgenoten leren kennen die ook bewust willen leven. Ontdekken dat je niet alleen bent maar dat er heel wat écht bewuste jonge zielen rondlopen die op weg zijn om de wereld te verlichten met een unieke nieuwe trilling.

Samenkomen om elkaar te inspireren, te raken en geraakt te worden. Delen wat er écht in je leeft, zonder cool of trendy te moeten zijn, zonder te moeten voldoen aan een bepaald beeld of verwachting van buitenaf. Oprecht, écht! Je hart laten spreken. Je hoofd rust geven.

Een zomerweek om te genieten en te groeien in Zelfbewustzijn!

Deze week hebben we voor jou gecreëerd op het Katalpa Life Center. Alles ademt hier vrede, liefde, verbondenheid en schoonheid!

Bart (52) en Eva (20), vader en dochter, kijken naar je uit om samen een bijzondere zomermidweek te beleven!

 

Geen vol programma, ruimte om te laten ontstaan wat er wil ontstaan.
Toffe jonge mensen (17-25j), een veilig veld om open te kunnen gaan, verbinden, genieten, in de hangmat of het gras liggen, de dieren verzorgen, samen koken, visionboards creëren, muziek maken, kampvuur, slapen onder de oude eik, yoga, meditatie, .. wat je maar wilt!
Alles in Divine Timing en Divine Flow 😊
We creëren doorheen de dag deelmomenten waarin je de ruimte krijgt om jezelf beter te voelen en te delen wat er in je leeft.
Je zal je veilig voelen, groeien in zelfbewustzijn, in zelfvertrouwen. Je zal gaan dromen van een toekomst met jou als hoofdrolspeler.

Je zal beter inzien wat jou bijzonder maakt.

Wat zijn mijn unieke kwaliteiten?
Wat is het grote Leven met me van plan?
Waar loop ik tegen aan? Hoe ga ik er mee om?
Hoe kan ik nog bewuster en krachtiger mijn leven vormgeven zoals ik het verlang?
Hoe kan ik nog meer zelfliefde leven?

Kortom .. een krachtige week voor bijzondere jongeren (ook al geloof je misschien zelf nog niet dat je bijzonder bent 😊)

Lieve lichtzielen .. welkom !!

Bart en Eva
Yin, Yang en Porro (onze poezen)
Pyna (onze hond)
Nino (paard)

Praktisch:
Datum: 14 - 18 augustus
Prijs: € 250 verblijf met overnachting
Eten: We leggen samen in voor een eet-potje