Inner Peace Retreat (weekend)

diep vanbinnen VREDE, altijd en overal .. treed binnen!

 

Complexiteit is van de wereld, eenvoud van het Goddelijke Zelf.
Loslaten ..  openen .. verdiepen .. binnentreden in DIEPE VREDE

Voelen .. genieten .. luisteren

Wat is mijn volgende stap?

Verlang je naar een plek waar je uitgenodigd en ondersteund wordt om écht stil te vallen en je te openen voor je eigen wijsheid en intuïtie? 

Kom naar het Inner Peace Retreat!

Speciaal voor jou creëerden we een bedding en veld van diepe vrede waarbinnen het eenvoudig wordt om verbinding te maken met je eigen diepe vrede en vertrouwen, je eigen weten.
Je kan bij ons écht stil vallen, de rush van de wereld loslaten en thuiskomen bij jezelf.
Ons retreatcenter is een stijlvol ingerichte oude kasteelhoeve op een krachtige energetische plek.
Je mag er helemaal jezelf zijn, je hart laten spreken. En daarmee de uitnodiging aangaan om je authentieke hartsverlangen (weer) te leven.
Wij bieden een mooi uitgelijnd programma om je te begeleiden naar diepe vrede in jezelf (... en mogelijk antwoorden voor je volgende stappen).

 

Vrijdag
Vanaf 16:00 Aankomst
Etenstijd Er wordt een maaltijd soep/salade met brood geserveerd
Avond Avond sessie: ´diepte ontspanning´
Zaterdag
Ochtend Ochtend sessie: ´aarden - gronden´
Middag Middag sessie: ´vrede'
Zondag
Ochtend Ochtend sessie: ´diepe vrede'
Middag Middag sessie: ´innerlijk luisteren´
17:00 Ontspannen en vredig naar huis

Verblijven:

Op vrijdag krijg je je kamer voor het weekend toegewezen. Een kamer heeft een douche of toilet en wastafel of is vlakbij een badkamer.

Tegen de meerprijs van €100 kan je een studio met mezzanine reserveren met eigen zit- en slaap gedeelte, badkamer en toilet.

 

Maaltijden:
Gedurende het Inner Peace Retreat zorg je zelf voor je (vegetarische) maaltijden. Alleen op vrijdag wordt er voor een maaltijd soep/salade gezorgd. Doorgaans is een eenvoudige gedeelde maaltijd een aangename co-creatieve ervaring.
De ruime volledig ingerichte gastenkeuken is beschikbaar voor gezamenlijk gebruik.
Op 2 km is een supermarkt met een ruim aanbod van bio- en kwaliteitsvolle producten, ook is een buurtwinkel met (bio) locale producten ... alle ingrediënten om heerlijk te genieten!  

Tijd om Deep Peace te ervaren (diepe rust en verstilling) en Inner Listening te beoefenen (luisteren naar je eigen intuïtief weten, de stem van je Hogere Zelf). 

Invoel- en deelrondes in groep helpen je dieper te voelen. Hoe zit ik er bij? Wat leeft er in mij?
De kwaliteitsvolle verwelkomende aanwezigheid van de anderen maken dat je je gehoord en gezien voelt, waardoor je jezelf beter kan horen en voelen.
In dit proces ontstaat er geleidelijk een openen van diepere lagen in jezelf waardoor je van de oppervlakte naar de diepte gaat. In deze diepere laag heb je toegang tot échte diepe vrede en innerlijke wijsheid.

In onze begeleiding luisteren we zelf ook naar onze gidsen en inspiratiebronnen zodat we specifiek op jou afgestemde boodschappen kunnen doorgeven. Dit is een bijzonder krachtig aspect van het Inner Peace Retreat. Je zal vrede ervaren, doch ook antwoorden op de échte vragen van het moment. Niets is zo sterk als een helder inzicht, ontvangen op het juiste moment.

Dag 1 ontspant & helpt je te landen
Dag 2 opent en brengt energie in beweging.
Dag 3 verdiept en integreert.