Life Mastery

 

Life Mastery begint met de basistraining in de vorm van een audiotraining. Op deze wijze is het mogelijk op eigen ritme de kennis eigen te maken. Een belangrijk element bij het integreren van de informatie is deze herhaaldelijk te beluisteren. In eerste instantie is het aangewezen de volledige training (12 u) chronologisch te beluisteren, bij voorkeur over een periode van ideaal 3 weken, 30 à 45 minuten per dag. Nadien zal herhaaldelijk beluisteren van deelfragmenten zorgen voor een verankering van de kennis.
Door dagelijks korte fragmenten te beluisteren worden onderbewuste beperkende gedachtepatronen omgevormd tot een constructieve mindset en grondhouding.

Totaal duur van 2 dagen seminar (duur 12 uur) op eigen ritme te volgen, thuis, onderweg, in de file, tussendoor, in bad, .. over een periode van ideaal 2 tot 4 weken.

Wat sport en gezonde voeding zijn voor je lichaam, is deze voordracht voor je geest.

Essentieel voor jou als mens..

Activeer je natuurlijk vermogen voor succes en geef vorm aan je droom en verlangen.

Dit materiaal brengt dit tot stand !
Theoretisch & praktisch
Verruimend & richtend


Life Mastery is een heel krachtige levenstraining die je geest positief richt, je hart opent en je de inspiratie, de tools en het vertrouwen geeft om vorm te geven aan je levensroeping.

Life Mastery is een grondhouding in het leven, een onwankelbaar vertrouwen dat alles mogelijk is.
De kern van Life Mastery is het jezelf eigen maken van deze grondhouding.
Dromen waarmaken, doelen realiseren, projecten efficiënt in de wereld zetten, is de focus.
Life Mastery is voor eenieder die met een nieuw bewustzijn zijn/haar leven en projecten vorm wil geven.

 

Life Mastery is een grondhouding in het leven, een onwankelbaar vertrouwen dat alles mogelijk is, dat je alles kan hebben, zijn, doen wat je werkelijk diep van binnen wenst. Het is de keuze om je kracht en levensenergie vrij te zetten, positief te richten en vorm te geven aan je diepe verlangen, je projecten, je levensdroom.

Life Mastery gaat verder dan Leiderschap alleen. Het gaat over Meesterschap opnemen, volledige verantwoordelijkheid over jezelf en je eigen leven.

Life Mastery gaat over levensvreugde en creatiekracht.

Life Mastery gaat over beslissen en handelen en weten dat je mateloos krachtig bent en succesvol zal zijn in het realiseren van je droom.

Life Mastery voor een groep betekent dat je als groep een doel bepaalt, een doel dat zodanig krachtig en levendig is dat niets de realisatie in de weg kan staan.

Life Mastery is een trainingspakket en complete toolbox om te komen tot de grondhouding en succesmindset die alle succesvolle mensen op Aarde, bewust of onbewust, toepassen. Een unieke synthese van een eeuwenoud recept dat volledig en stap voor stap wordt toegelicht om als mens, als onderneming succesvol te kunnen zijn.

Voorwoord Life Mastery:


Vragen over Life Mastery? Stel ze persoonlijk aan Bart, bart@katalpa.be