Life Mastery


LIFE MASTERY is een heel krachtige levenstraining die je geest positief richt, je hart opent en je de inspiratie, de tools en het vertrouwen geeft om vorm te geven aan je levensroeping.

Life Mastery is een grondhouding in het leven, een onwankelbaar vertrouwen dat alles mogelijk is.
De kern van Life Mastery is het jezelf eigen maken van deze grondhouding.
Dromen waarmaken, doelen realiseren, projecten efficiënt in de wereld zetten, is de focus.
Life Mastery is voor eenieder die met een nieuw bewustzijn zijn/haar leven en projecten vorm wil geven.

 

Life Mastery is een grondhouding in het leven, een onwankelbaar vertrouwen dat alles mogelijk is, dat je alles kan hebben, zijn, doen wat je werkelijk diep van binnen wenst. Het is de keuze om je kracht en levensenergie vrij te zetten, positief te richten en vorm te geven aan je diepe verlangen, je projecten, je levensdroom.

Life Mastery gaat verder dan Leiderschap alleen. Het gaat over Meesterschap opnemen, volledige verantwoordelijkheid over jezelf en je eigen leven.

Life Mastery gaat over levensvreugde en creatiekracht.

Life Mastery gaat over beslissen en handelen en weten dat je mateloos krachtig bent en succesvol zal zijn in het realiseren van je droom.

Life Mastery voor een groep betekent dat je als groep een doel bepaalt, een doel dat zodanig krachtig en levendig is dat niets de realisatie in de weg kan staan.

Life Mastery is een trainingspakket en complete toolbox om te komen tot de grondhouding en succesmindset die alle succesvolle mensen op Aarde, bewust of onbewust, toepassen. Een unieke synthese van een eeuwenoud recept dat volledig en stap voor stap wordt toegelicht om als mens, als onderneming succesvol te kunnen zijn.

Sale!

Tijdelijk Genereuze Economie-aanbod (*)
Integrale overdracht van een eeuwenoud vernieuwend succesrecept bewust of onbewust toegepast door de meest succesvolle en invloedrijke mensen op Aarde. 
Audio-training met 12 CD’s    Totaalduur ca 12 uur

+
1-dag seminar met als doel je te helpen bij het verder integreren van de kennis en je Meesterschap te boosten. Life Mastery komt maar écht tot leven eens je ermee naar ‘buiten’ komt, durft kleur te bekennen, dit is de ware activatie. Ook al acht je je misschien nog niet helemaal ‘klaar’ voor een volgende stap. De tijd is nu rijp om in verdieping met jezelf en je eigen Meesterschap, de kracht van de groep op te zoeken! 

 

 

Dit aanbod is nog geldig t/m 30 mei!

(*) BELANGRIJK:
1. Dit aanbod van de Life Mastery audiotraining gaat enkel in combinatie met deelname aan het Life Mastery-seminar op zaterdag 19 juni 2021. 
2. Prijs in het kader van Genereuze Economie-aanbod: 100 € is jouw basisinleg, bij afloop van het seminar bepaal je zelf de uiteindelijke waarde voor de combi audiotraining+seminar.