Structurele programma's die je een verder begeleiden op je pad


Je kan bij ons komen proeven van rust, ruimte, verbinding met jezelf, je verlangen, je droom, verbinding met gelijkgezinden. Hiervoor hebben we onze Time-out-formule. Niets moet, (bijna) alles kan. Jij bepaalt zelf hoe je dag verloopt, het is jouw tijd. Kortom, Thuiskomen bij jezelf!

Verlang je echter om deze ervaring structureel in je leven te verankeren, dan bieden we krachtige begeleidingsprogramma's en trainingen aan:

  • In Zelfliefde is de basis, zonder zelfliefde loop je leeg. In Zelfliefde gaat je hart open en leg je een mooie basis voor een gelukkig leven.
    Te starten met de praktische en diepgaande online training. In Zelfliefde is ontwikkeld door Janneke.
  • Life Mastery is voor ieder die voluit zijn verlangen/droom/project in de wereld wil zetten. Life Mastery is een levenstraining die je hart opent, je geest richt en je de tools, inzichten en bekrachtiging aanreikt om je levensroeping te vinden en deze succesvol in de wereld te zetten.
    Te starten met de doeltreffend en leerzame zelfstudie audio-training, gevolgd door een life seminar in groep. Life Mastery is ontwikkeld door Bart.

 

Je kan bij ons ook terecht voor Individuele sessies ter plaatse in de praktijk of online per Zoom.

 

Wil je all the way gaan, dan hebben we voor jou een fantastisch inspirerend Jaartraject Life Mastery from the Heart.
Hier wordt In Zelfliefde, Life Mastery en ons volledig aanbod op geïntegreerde manier samengebracht.
Dit traject neemt je op unieke wijze mee, zowel naar 'binnen' (in steeds diepere verbinding met je Gods-of Bron-kracht) als naar 'buiten' (je project/droom/verlangen daadwerkelijk in de wereld zetten en leven).

 

Je weg zou er dus als volgt kunnen uitzien:
Stap 1: Time out-verblijf (met eventueel enkele individuele sessies)
Stap 2: In Zelfliefde online training (om jezelf als belangrijkste persoon te zien) of Life Mastery audio training (om je verlangen écht te gaan leven)
Stap 3: Life Mastery Seminar
Stap 4: Verdiepings retraite
Stap 5: Jaartraject

NB. Ieders weg is anders, we bekijken graag samen met jou wat jouw verlangen en nood is.

 

We zijn er voor jou, opdat je jouw mooiste Zelf kan ontdekken en laten openbloeien.. zodat jij (net als wij) een Nieuwe Werkelijkheid kan gaan leven!.

Katalpa life Center was voor mij een plek waar ik tot rust kon komen en weer kon opladen. Een plek waar je inspirerende...

Posted by Jessica Van Hullebusch onĀ Friday, November 13, 2020