Time out-Werkverblijf

 

  • Ben je op zoek naar een moment van verstilling/herbronning op een bijzondere plek? 
  • Wil je je batterijen opladen in de rust van de natuur, het contact met de dieren, ontmoetingen met andere mensen, onze aanwezigheid, .. ?
  • Wil je samen met anderen meewerken om ons Katalpa Life Center nog mooier te maken?
  • Zoek je een plek die je door zijn bijzondere energie uitnodigt om dichter bij jezelf te komen en je inspirerende antwoorden geeft op de vragen die nu in je leven? 
  • Zoek je een veilige plek, waar er een juiste balans is tussen momenten samen en tijd voor jezelf?
  • En waar je bovendien persoonlijke levenscoaching, massage, healing en awakeningsessies kan krijgen, indien je dit wenst (tegen betaling).

 

14 t/m 18 december (maandag 12u – vrijdag 17u) 
Werkzaamheden: appartement strippen; behang verwijderen, schuren, muren bewerken, schilderen, schoonmaakwerkzaamheden en de benodigde klusjes.

 

Hoe ziet de dag eruit? (flexibel)
09u Meditatie + Incheckdeelronde
10u-13u Werkzaamheden
Middagpauze
14u-18u Tijd voor jezelf
21u00 Verstillingsmoment + Uitcheckdeelronde

En verder is er ruimte voor wat er spontaan wil ontstaan (bv. een film-of dansavond, kampvuur, wandelen, yoga, ..)

 

Waar verblijf je?
We hebben voor jou een knus en comfortabel bed op een intieme gezamenlijke grote slaapruimte (max. 4 personen) of de vriendenkamer.
De nieuwe ingerichte keuken van ons retreatcenter kan je vrij gebruiken. Er zijn winkels op wandelafstand.
En verder hebben we een zalige binnentuin, schaduwplekjes onder de oude eik, een knusse zithoek, een omvangrijke inspirerende bibliotheek in de woonkamer van het retreatcenter, kortom, een stukje paradijs op aarde!

We vragen dus 3 uur van jouw tijd per dag om mee te helpen de plek nog mooier te maken en de bereidheid om in liefdevolle openheid genereus en authentiek aanwezig te zijn waarbij de focus ligt op verstilling en verdieping in en met jezelf.

 

Heb je interesse?

Stuur ons een kort mailtje met foto naar (mail@katalpa.be) voorzien van een beknopte omschrijving wie je bent en je motivatie om te komen en wellicht ga je weldra een bijzonder moment tegemoet!

 

Van harte welkom!
Janneke en Bart