Jaarwisseling Retraite (VOLZET)

Zou je het fijn vinden om de jaarwisseling bewust te beleven? In verbondenheid met jezelf en gelijkgezinden?


Verlang je ook naar een nieuw jaar 2021 waarin je nog meer vanuit je eigen essentie kan gaan leven, trouw aan je hartsverlangen, trouw aan jezelf? En wil je de tijd nemen om bewust te gaan voelen naar waar je hart echt naar verlangt?

 

Gun jezelf dan de tijd om uit de hectiek van de eindjaarsfeesten te stappen en kom naar onze plek komen waar je rust, schoonheid, warmte, bezieling kan ervaren!

2020 op een bewuste manier afronden, dankbaar voor het goede, loslatend wat niet langer bij je past. 2021 ingaan met een verdiepte keuze om nog meer trouw te zijn aan je hartsverlangen, vorm te geven aan wat nog meer bij je past, wat je gelukkig maakt?

Boek dan nu je Jaarwisseling retraite van 28/12 t/m 1/1 voor de basisprijs van €100!
Er zijn maximaal 8 plaatsen.

 

Wat staat er op het programma?

We blijven trouw aan onze Time-out formule waarbij je zelf helemaal vorm kan geven aan je dag, niets moet, alles kan. Het is jouw tijd!

Wij openen ons retreatcenter voor je met zijn sfeervolle leefruimte, keuken, en een stijlvolle slaapruimte.
’s Morgens en ’s avonds bieden we een deelmoment aan waarbij je samen met anderen even ruimte maakt voor wat er in je leeft. Het ochtendmoment opent de dag, het avondmoment is de afronding.

Extra voor de jaarwisseling doen we een eindejaarsritueel in de tempel en bij de oude eik – om afscheid te nemen van 2020 en uit te drukken wat 2021 mag brengen. We klinken samen op het nieuwe jaar.

 

Hoe zouden de andere dagen eruit kunnen zien?
Je wordt uitgerust wakker met de vogelgeluiden op de achtergrond.
Je wandelt even naar buiten, door tuin en groet de paarden en de 600 jaar oude eik.
Je maakt een lekker ontbijt voor jezelf klaar.
Dan komen we samen voor een deelronde waarin je op een authentieke manier, zonder dat je iets moet presteren of hoog houden, kan delen wat er in je omgaat.
Je stelt jezelf de vraag, hoe zit ik er bij, wat leeft er in mij. Door het delen in een veilige kring, omringd door anderen die je liefdevol verwelkomen, zal je ervaren dat je snel dichter bij jezelf komt, meer in contact met je lichaam, je verlangens. Het oordeelloos ontvangen worden maakt dat je zelf ook liefdevoller kan omgaan met wat er in je leeft. Door alles volledig te omarmen ga je iedere dag meer ervaren dat het leven helemaal niet zo complex is. Deze eenvoud neem je dan mee je dag in.
Je maakt verbinding met de vraag: Wat heb ik vandaag nodig? Welke intentie heb ik voor de dag.
Van daaruit ontstaat je dag. En nu ben je vrij om je eigen pad te volgen.
Je kan een mooi plekje opzoeken in de tuin, mediteren onder de eik, een inspirerend boek lezen uit onze uitgebreide bibliotheek. Wil je bewust contact maken met de aarde kan je er voor kiezen om mee te helpen in de tuin om zo het centrum nog mooier te maken.

Heb je behoefte aan extra verdieping of begeleiding? We bieden je de mogelijkheid om (paarden)coaching, massage, healing, awakening of channelingssessies te doen (tegen betaling).

Je kan kiezen om in je eigen stilte te blijven. Je kan ook verbinding aangaan met de andere gasten. Heerlijk genieten van een lekker kopje kruidenthee uit eigen tuin, samen koken (als je dit wenst), of de dag afsluiten mijmerend rond het kampvuur, elkaar verhalen vertellend, genietend stilvallen.

Ter afronding sluiten we samen de dag af met een korte deelronde, zodat we in rust onze zalig comfortabele bedden kunnen opzoeken.

Aan het eind van je jaarwisseling retraite ben je klaar om uitgerust, opgeladen, geïnspireerd het nieuwe jaar tegemoet te gaan. 2021 zal goed zijn!

En misschien heb je zin om nog eens terug te komen. Je bent altijd welkom op onze bijzondere plek!

 

Verblijven op het Katalpa Life Center, een bijzondere ervaring.

 

Opgaan in stilte - rust - verbinding.

Het Retreatcenter is gevestigd in een kasteelhoeve. Het is een oeroude geïnspireerde bronplek, teruggaand tot 1200, uitgekozen om zijn helende aard-energieën, waar de energetische kwaliteit uitnodigt tot verbinding met je diepere Zijn. De helende kwaliteiten brengen op natuurlijke wijze in balans wat uit balans is. Je ervaart er rust in je hoofd, het openen van je hart, een verdieping van de verbinding met je eigen lichaam. 

 

 

Overnachten in privékamer of gedeelde koppel of vriendenkamer  

In de linkervleugel zijn drie splinternieuwe privékamers met douche of toilet. 
Boven in het retreatcenter is nog een privékamer en nog een grote koppel of vriendenkamer en een grote ruimte met vier slaapplekken.
Alle ruimtes zijn voorzien van heerlijke boxspring-bedden met natuurlijk beddengoed. 

Gedurende dit retraite zorg je zelf voor je (vegetarische) maaltijden. De ruime gastenkeuken is beschikbaar voor gezamenlijk gebruik. Op 2 km is een supermarkt met een ruim aanbod van bio- en kwaliteitsvolle producten ... heerlijk genieten!  En verder kun je vrij beschikken over de salon en eetruimte, voorzien van haardvuur, zithoek en uitgebreide bibliotheek. Ook de tuin is open voor onze gasten.

 

Voel je welkom!