Jaarwisseling Retraite 

Zou je het fijn vinden om de jaarwisseling bewust te beleven? In verbondenheid met jezelf en gelijkgezinden?


Verlang je ook naar een nieuw jaar 2022 waarin je nog meer vanuit je eigen essentie kan gaan leven, trouw aan je hartsverlangen, trouw aan jezelf? En wil je de tijd nemen om bewust te gaan voelen naar waar je hart echt naar verlangt?

 

Gun jezelf dan de tijd om uit de hectiek van de eindjaarsfeesten te stappen en kom naar onze plek komen waar je rust, schoonheid, warmte, bezieling kan ervaren!

2021 op een bewuste manier afronden, dankbaar voor het goede, loslatend wat niet langer bij je past.
2022 ingaan met een verdiepte keuze om nog meer trouw te zijn aan je hartsverlangen, vorm te geven aan wat nog meer bij je past, wat je gelukkig maakt?

Boek dan nu je Jaarwisseling retraite van 31 december t/m 3 januari!

 

Wat staat er op het programma?

We blijven trouw aan onze Time-out formule waarbij je zelf helemaal vorm kan geven aan je dag, niets moet, alles kan. Het is jouw tijd!

Wij openen ons retreatcenter voor je met zijn sfeervolle leefruimten, ruime volledig ingerichte keuken, heerlijke tuin en stijlvolle kamers.
’s Morgens en ’s avonds bieden we een verdiepingsmoment aan waarbij je samen met anderen even ruimte maakt voor wat er in je leeft. Het ochtendmoment opent de dag, het avondmoment is de afronding.

Extra voor de jaarwisseling doen we een Eindejaarsritueel in de buiten lounge ruimte met open haard – om afscheid te nemen van 2021 en uit te drukken wat 2022 mag brengen. We klinken samen op het nieuwe jaar.

 

 

Je kan kiezen om in je eigen stilte te blijven. Je kan ook verbinding aangaan met de andere gasten.
Heerlijk genieten van een lekker kopje kruidenthee uit eigen tuin, ontspannen in de living, samen koken (als je dit wenst), of de dag afsluiten mijmerend rond het kampvuur, elkaar verhalen vertellend, genietend stilvallen.

Ter afronding sluiten we samen de dag af met een groepsmeditatie/ronde, zodat we in rust onze zalig comfortabele bedden kunnen opzoeken.

Heb je behoefte aan extra verdieping of doorstroming?
We bieden je de mogelijkheid om (paarden)coaching, massage, healing, awakening of channelingssessies te doen (tegen betaling).

Aan het eind van je jaarwisseling retraite ben je klaar om uitgerust, opgeladen, geïnspireerd het nieuwe jaar tegemoet te gaan. 2022 zal goed zijn!

 

 

Praktisch:

Vrijdag 31 december 15 uur t/ m maandag 3 januari 11 uur.

Kosten €350 

Gedurende dit retraite zorg je zelf voor je (vegetarische) maaltijden.

De ruime gastenkeuken is beschikbaar voor gezamenlijk gebruik. Op 2 km is een supermarkt met een ruim aanbod van bio- en kwaliteitsvolle producten ... heerlijk genieten! 

Verder kun je vrij beschikken over de salon en eetruimte, voorzien van haardvuur, zithoek en uitgebreide bibliotheek.
Ook de tuin met bijzondere plekjes is open voor onze gasten.

Voel je welkom!