Masterclass ´co-creëren met je goddelijk bewustzijn

In ieder van ons zit een diep weten. Sommigen noemen het een goddelijke verbinding, een zesde zintuig of intuïtie. Het is het deel van ons dat weet dat we heel en compleet zijn, het deel van ons dat geen bevestiging of erkenning van buitenaf zoekt. Als we van daaruit werken, coachen, leiding geven, schrijven of trainen, zijn we in flow en lijkt alles als van zelf (letterlijk: 'van je zelf') te gaan.

Maar vaak leven, leiden, coachen, schrijven, communiceren en trainen we vanuit een gevoel van te kort, of van niet goed genoeg zijn. En ontstaat er geen echte chemie tussen onszelf en wat we creëren. En lopen de dingen stroef en moeizaam.

Bart stelt dat iedereen die Goddelijkheid in zichzelf kan ervaren. Dat er een hoger bewustzijn is dat ons overstijgt, groter is dan onszelf en ons kan inspireren, leiden en waarmee je dus kan co-creëren.

"Things happen through you, not to you."

In die zin is het volgens Bart tijd om next-level te gaan, in leven en werken. We zijn als coach, trainer, consultant, als mens toe aan een ‘upgrade’. Alles wijst in die zin. We hebben onze grens als menselijkheid bereikt. En net nu kan het echte spel beginnen, het Goddelijke spel, de Ziel kan het overnemen en richting geven, oftewel Co-creatie met het Goddelijke!

Eric Schneider zegt het zo: “Wat nodig is, is het contact maken met een nieuw besef, een nieuw bewustzijn, een hoger niveau van zijn. In essentie zijn we een Goddelijke creatie”.

Dit besef groeit gelukkig snel, en heeft niets met geïnstitutionaliseerde religie te maken, maar is een hoger niveau van awareness. Goddelijk bewustzijn is verbinding maken met je eigen Essentie, de ultieme bewuste bron van alle Leven en Zijn, de kracht van Liefde die alles omvat en overstijgt.

Dit bewustzijn opent zich in deze tijd in jou (en ook in jouw klanten) op voorwaarde dat je de tijd neemt om ruimte te maken voor verstilling en verdieping (diepe vrede voelen). In deze ruimte zal je helder doorzicht krijgen van wat jouw volgende stappen zijn (innerlijk luisteren). Je zal uiteindelijk niet langer strevend handelen maar scheppend aanwezig-zijn (co-creatie). Deze drie pijlers (de hoekstenen van het Katalpa Life Center) voorzien je van een stevige basis die je de kracht geeft om in totale integriteit het leven te leven waarvoor je gekomen bent, intens gelukkig en in vreugde en overvloed!

  • Hoe zou het voelen om jouw ‘moeten’ en streven los te laten en de vrijheid opnieuw te ervaren van de kunst van de moeiteloosheid, gedragen door een veel ruimer veld? Niet langer ‘ik’ moet het hier als coach goed doen, maar het gebeurt gewoon door mij heen!
  • Hoe ga je de diepe innerlijke dialoog aan van waaruit je werk als coach en trainer op een hoger niveau getild wordt, in lijn met wat er nodig is (doch wat je onmogelijk vanuit lager bewustzijn kan bedenken)?
  • Hoe ben je écht dienstbaar en lever je een werkelijke bijdrage in lijn met de diepere verlangens van je klanten en de noden van deze tijd?
  • Hoe zorg je er ook voor dat je financiële middelen overvloedig toestromen zodat je werkelijk kunt ontspannen?

We nodigen je uit op het Katalpa Life Center te Fernelmont. De plek is bijzonder bekrachtigend en tegelijkertijd verstillend door zijn energetische kwaliteiten en de dagelijkse veldbekrachtiging.

Het wordt een ervaringsgerichte workshop met tijd om te vertragen, te verdiepen en uit te wisselen, een waar je in contact met de diepere lagen van je zijn, een bijzondere dag op een heel bijzondere plek!

 

Praktisch : 

9 en 10 november van 10 tot 18u. Toekomen vanaf 9u30.

Tarief: € 345,-

Ps. er is mogelijkheid tot overnachten:

Budgetovernachting (€35) 1 nacht in een gedeelde ruimte met eigen bad- en beddengoed

2 overnachtingen (€100) ma 17 uur - wo 11 uur privékamer met ons bad- en beddengoed