Life Mastery audio´s met seminar

 

Life Mastery begint met de basistraining in de vorm van een audiotraining (zelfstudie). Op deze wijze is het mogelijk op eigen ritme de kennis eigen te maken. Een belangrijk element bij het integreren van de informatie is deze herhaaldelijk te beluisteren. In eerste instantie is het aangewezen de volledige training (12 u) chronologisch te beluisteren, bij voorkeur over een periode van ideaal drie weken, 30 à 45 minuten per dag. Nadien zal herhaaldelijk beluisteren van deelfragmenten zorgen voor een verankering van de kennis.
Door dagelijks korte fragmenten te beluisteren worden onderbewuste beperkende gedachtepatronen omgevormd tot een constructieve mindset en grondhouding. 

Na het beluisteren van de audio´s is het tijd voor een integratie seminar.
Dit 1-dag seminar heeft als doel je te helpen bij het verder integreren van de kennis en je Meesterschap te boosten. Life Mastery komt maar écht tot leven eens je ermee naar ‘buiten’ komt, durft kleur te bekennen, dit is de ware activatie. Ook al acht je je misschien nog niet helemaal ‘klaar’ voor een volgende stap. De tijd is nu rijp om in verdieping met jezelf en je eigen Meesterschap, de kracht van de groep op te zoeken
! Je zal werkelijk ervaren wat het betekent om thuis te komen bij gelijkgezinden.
Je zal krachtig gestimuleerd worden om verdere stappen te ondernemen op je weg naar Life Mastery en de realisatie van je waardevolste doelen of projecten. 

Programma seminar:

  • Inhoudelijke Life Mastery kennisverdieping
  • Uitwisseling van ervaringen
  • Elkaar wederzijds inspireren
  • Life Mastery Circle Work & Mastermind bekrachtiging
  • Droom en verlangen concretiseren 

Eerstvolgende Life Mastery-seminar:

zaterdag 19 juni 2021 (€115)

(*) OPGELET :

Deelname aan het  Life Mastery-seminar op zaterdag 19 juni gaat enkel na het beluisteren van de Life Mastery audiotraining.

Katalpa Life Center is een heerlijke plek om te vertoeven. De omgeving straalt een bijzondere en rustgevende energie...

Posted by Nadine Hautem on Tuesday, March 9, 2021