2-daagse ´Co-creëren met het Goddelijke´

Laat het leven door je heen komen en stromen

 

In ieder van ons zit een diep Weten. Sommigen noemen het de goddelijke verbinding, een zesde zintuig of intuïtie.
Het is het deel van ons dat weet dat we heel en compleet zijn, dat deel van ons dat geen bevestiging of erkenning van buitenaf zoekt.
Als we van daaruit werken, coachen, leiding geven, schrijven of trainen, zijn we in flow en lijkt alles als van zelf (letterlijk: 'van je zelf') te gaan.
Dit deel in ons geeft ons een doorvoeld gevoel van stevigheid en de kracht om trouw te blijven aan wat 'juist' voelt in elk hier en nu.
Co-creëren met het Goddelijke doet een diep gevoel van VERTROUWEN opengaan!
Samen met of vanuit het Goddelijke creëren opent ook meteen de deur voor onmetelijke en onbeperkte hulpbronnen. 

Veelal werken we échter vanuit het lagere zelf, het gevormde, mentale/emotionele zelf. We leven, leiden, coachen, schrijven, communiceren en trainen vanuit een gevoel van afgescheidenheid, tekort, of van niet goed genoeg zijn. Ons 'doen' is dan een 'maken' en geen 'creëren/scheppen'. We bouwen zo verder aan een gekunstelde wereld.
Misschien loopt het wel maar echt vervuld en gelukkig worden we er meestal niet van.
Veelal lopen de dingen steeds meer stroef, moeizaam .. het kost ons steeds meer energie.

 

Wat wij in het Katalpa Life Center ervaren is dat een directe relatie met het Goddelijke klaar staat om open te gaan. Iedereen kan die Goddelijkheid in zichzelf openen en actief ervaren.
Eens de 'poort' open naar ons hogere Zelf, het hoger bewustzijn dat ons overstijgt, komt er een instroom van inspiratie op gang in de vorm van inzichten, gevoelens van liefde en doorstroming van kracht.
Het lagere zelf geeft dan de teugels uit handen - Goddelijke Co-creatie komt tot stand. Deze nieuwe manier van leven en werken is totaal vervullend, op elk vlak!

De tijd is rijp om next-level te gaan, in leven en werken. We zijn als coach, trainer, therapeut, als mens toe aan een ‘upgrade’.
Alles wijst in die zin. We hebben onze grens als menselijkheid bereikt. En net nu kan het echte spel beginnen, het Goddelijke spel, de Ziel kan het overnemen en richting geven, oftewel Co-creatie met het Goddelijke!

Eric Schneider, leading NLP-trainer, zegt het zo: “Wat nodig is, is contact maken met een nieuw besef, een nieuw bewustzijn, een hoger niveau van zijn want in essentie zijn we een Goddelijke creatie”. En dus dragen we het Goddelijke uit, de wereld rondom ons in.

Dit besef groeit gelukkig snel en heeft niets met geïnstitutionaliseerde religie te maken, maar is een ruimer niveau van bewustzijn.
Goddelijk bewustzijn is verbinding maken met je eigen Essentie, de ultieme bewuste bron van alle Leven en Zijn, de kracht van Liefde die alles omvat en overstijgt.

 

Dit bewustzijn opent zich in deze tijd in jou (en ook in jouw klanten) op voorwaarde dat je de tijd neemt om ruimte te maken voor verstilling en verdieping (diepe vrede voelen). In deze ruimte zal je helder doorzicht krijgen van wat jouw volgende stappen zijn (innerlijk luisteren).
Je zal uiteindelijk niet langer strevend handelen maar scheppend aanwezig-zijn (co-creatie).
Deze drie pijlers (de hoekstenen van het Katalpa Life Center) voorzien je van een stevige basis die je de kracht geeft om in totale integriteit het leven te leven waarvoor je gekomen bent, intens gelukkig en in vreugde en overvloed!  • Hoe zou het voelen om jouw ‘moeten’ en streven los te laten en de vrijheid opnieuw te ervaren van de kunst van de moeiteloosheid, gedragen door een veel ruimer veld? Niet langer ‘ik’ moet het hier als mens/coach goed doen, maar het gebeurt gewoon door mij heen!
  • Hoe ga je de diepe innerlijke dialoog aan van waaruit je werk als coach en trainer op een hoger niveau getild wordt, in lijn met wat er nodig is (doch wat je onmogelijk vanuit lager bewustzijn kan bedenken)?
  • Hoe ben je écht dienstbaar en lever je een werkelijke bijdrage in lijn met de diepere verlangens van je klanten en de noden van deze tijd?
  • Hoe zorg je er ook voor dat je financiële middelen overvloedig toestromen zodat je werkelijk kunt ontspannen?

Het wordt een ervaringsgerichte workshop met tijd om te vertragen, te verdiepen en uit te wisselen. In contact met de diepere lagen van je zijn, thuiskomen!  Kortom, een bijzondere dag op een heel bijzondere plek!

 

✔️2 dagen tussen jou en je Hogere Zelf.
✔️2 dagen om de diepte en stilte op te zoeken.
✔️2 dagen om Diepe Vrede & Innerlijk Luisteren actief te beoefenen.

Hoe voelt het wanneer je Thuis bent en blijft..
Welke eigen trilling of frequentie draag ik ‘oorspronkelijk’ in me?

Wat verlangt mijn diepere essentie voor me de komende tijden?
Welke keuzes, welke stappen?

Welke antwoorden op diepe levensvragen?

 

Al dit voor jou en gedeeld met anderen, die ook net als jou kiezen voor Essential Living.

Voel je geroepen voor een bijzondere 2-daagse!

Bart & Janneke

 

Praktisch : 

9 en 10 november van 10 tot 18u. Toekomen vanaf 9u30.

Tarief: € 345,-

Mogelijkheid tot overnachten:

Budgetovernachting (€35) 1 nacht in een gedeelde ruimte met eigen bad- en beddengoed

2 overnachtingen (€100) ma 17 uur - wo 11 uur privékamer met ons bad- en beddengoed